reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Wiesz co my w ogóle mieliśmy się nie starać, jedynie brałam leki na tarczycę i witaminy. Zaczęłam od razu po wynikach brać duphaston bo dosyć niski mam progesteron i to tyle. Jutro mam wizytę właśnie stricte żeby leki mi przepisał jakie uważa. Oprócz tego co napisałam mam taki wpis w dokumentach medycznych:
Zobacz załącznik 1108795
Ale to też już wrzucałam więc wybaczcie, że się powtarzam. Ale ciągle ktoś nowy dochodzi. ;)
Ja juz siedze na grudniowych ponad 2 tygodnie ale czasem tyle postów ze nie idzie nadrobic 😅

reklama
My w sierpniu mamy druga rocznicę ślubu, bawełnianą, też się zastanawiam co tu by porobić. 🤔

Ja chyba bede robila cos tez od siebie... Papierowa.. To może jakis list napisze. Czesto pisze na okazje rozne i ma maz szkatułkę :) potem wnuki beda sie smialy z babci..

Na bawelniana to moze cos z bawełny..
Potem skórzana to cos skórzanego... Chyba tak bede kombinowala :)

Tak :) wszystko na dowóz :)
Pyszne.pl i można zamawiać :)
Ale lepiej czasami dzwonić zamiast przez to zamaiawiac jeśli to małe miasto. Bo ja trzy razy zamawiałam u mnie w mieście to musiałam po 2h dzwonić i pytać o zamówienie, od telefonu zawsze dopiero po kolejnych 2h przyszło jedzenie. Co innego taki Gdańsk, tam to fajnie funkcjonuje, w małym mieście trzeba ich telefonicznie informować, że zrobiło się zamówienie przez pyszne.

Ja chyba bede robila cos tez od siebie... Papierowa.. To może jakis list napisze. Czesto pisze na okazje rozne i ma maz szkatułkę :) potem wnuki beda sie smialy z babci..

Ja zrobiłam mężowi co prawda na walentynki, ale to też coś papierowego, taki słoiczek z bilecikami za co go kocham. :) świetne to było jak codziennie coś go rozczulało. :)

O kurcze nie wiedzialam ze są takie nazwy na rocznice 🤣 my zamierzamy w sierpniu brac slub. Ale my tylko cywilny. Byl w planach koscielny i nawet sala jest zamowiona ale bedziemy odsprzedawac. Zrezygnowalismy jednak z tego pomyslu 😅

O kurcze nie wiedzialam ze są takie nazwy na rocznice 🤣 my zamierzamy w sierpniu brac slub. Ale my tylko cywilny. Byl w planach koscielny i nawet sala jest zamowiona ale bedziemy odsprzedawac. Zrezygnowalismy jednak z tego pomyslu 😅
My też tylko cywilny, kiedyś może weźmiemy drugi - humanistyczny. Ale to tylko ze względu na to, że nie mieliśmy wesela i właśnie wesele byśmy wtedy zrobili, niewielkie ale co wesele to wesele. ;)

Ja zrobiłam mężowi co prawda na walentynki, ale to też coś papierowego, taki słoiczek z bilecikami za co go kocham. :) świetne to było jak codziennie coś go rozczulało. :)
Ooo te karteczki sa super. Tez kiedys zrobilam :) i potem codziennie rano jak szedł do pracy, a mieszkaliśmy oddzielnie to wysyłal mi smsa jaka mial karteczkę i pisal za co on kocha :) taki rytual, ze co rano mialam smsa 🤭😍

My też tylko cywilny, kiedyś może weźmiemy drugi - humanistyczny. Ale to tylko ze względu na to, że nie mieliśmy wesela i właśnie wesele byśmy wtedy zrobili, niewielkie ale co wesele to wesele. ;)
My tez bez wesela bedziemy miec. Ja w ogole wesela nie chce z tego powodu iz moja rodzina jest bardzo duza no a nie chce prosic wszystkich ale znowu oni są tacy ze zaraz sie obrażą i bedzie tragedia wiec wole nie robic zadnej imprezy. Tylko swiadkowie rodzenstwo i rodzice i jakis obiadek i placki u mnie w domu

reklama
Ooo te karteczki sa super. Tez kiedys zrobilam :) i potem codziennie rano jak szedł do pracy, a mieszkaliśmy oddzielnie to wysyłal mi smsa jaka mial karteczkę i pisal za co on kocha :) taki rytual, ze co rano mialam smsa 🤭😍
Ale romantycznie. U mojego poranek zawsze zaczynal sie po 12 rano 🤣 wiec to ka pierwsza pisalam lub dzwonilam zeby go wybudzic.

Do góry