L
Lebkuchen_mum
Gość
Link do: Ramzi i Nub po polsku czyli jak poznac plec w 6 tygodniu ciazy. prosze i pochwal sie co ci powiedzaPodajcie kochane to forum czy stronkę z ciekawości swoje tez wrzuce zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: Ramzi i Nub po polsku czyli jak poznac plec w 6 tygodniu ciazy. prosze i pochwal sie co ci powiedzaPodajcie kochane to forum czy stronkę z ciekawości swoje tez wrzuce zobaczymy
Ja bym poszla na l4. Moim zdaniem nie ma co ryzykowac w ciazy. Znaczy zalezy kto jak aie czuje i jaka ma przeszlosc. Ja patrzac na to ze jestem po poronieniu i teraz problemy z progesteronem i zlym samopoczuciem od razu bym szla na zwolnienie ale jesli ktos dobrze znosi ciaze i nie ma problemow to niech pracuje dalej jesli chceDziewczyny nie wiem kompletnie czy brać zwolnienie od lekarza (jeśli oczywiście z ciąża wszystko będzie ok) czy chodzić do pracy. Dodam, że pracuje w szpitalu. Oddział nie jest tak oblegany jak zwykle ale i tak pacjenci przychodzą. Co byście zrobily na moim miejscu? Wiadomo, że kasy też będzie sporo mniej no i w pracy nikt nie wie, więc trochę ich wszystkich niemiło zaskoczę jak z dnia na dzień nie przyjdę..
Gdyby nie ten koronawirus to bym na pewno popracowała jeszcze bo rano czuje się ok. Dopiero po południu zaczynają się u mnie cyrki z mdłościami, zawrotami głowy, bólami żołądka itp.Ja bym poszla na l4. Moim zdaniem nie ma co ryzykowac w ciazy. Znaczy zalezy kto jak aie czuje i jaka ma przeszlosc. Ja patrzac na to ze jestem po poronieniu i teraz problemy z progesteronem i zlym samopoczuciem od razu bym szla na zwolnienie ale jesli ktos dobrze znosi ciaze i nie ma problemow to niech pracuje dalej jesli chce
Link do: Ramzi i Nub po polsku czyli jak poznac plec w 6 tygodniu ciazy. prosze i pochwal sie co ci powiedza
Kolezanka co tam chodzila do niego mowila ze daje fotki z usg wiec licze ze i ja sie wkoncu doczekam bo tamten lekarz mi nie chcial dawac dam znac co i jak oczywiscie w ogole w ktorym ty tygodniu i dniu mialas serduszko? Ja jutro 6+1 ale jak bylam w 5+3 byl tylko pecherzyk z żółteczkiem wiec sadze ze jutro serduszka pewnie nie bedzie...za malo czasu chyba minelo
Do 7+6 mozna tak pisze na grupie na fejsieA tak zapytam przy okazji.. jest jakis przedzial z jakiego tygodnia dodaje sie zdjecie? Ze np 7+2 to juz za pozno czy cos? Nie znam sie na tym ale mnie to coraz bardziej ciekawi
Tak to grupa prywatna na spokojnie nikt nie zobaczy twoich postow jesli nie nalezy do grupy@Piernik98 @martini6 a to jest tajna grupa? Chętnie bym się w to zabawiła ale nie chce, żeby znajomi na FB widzieli..
Dziewczyny nie wiem kompletnie czy brać zwolnienie od lekarza (jeśli oczywiście z ciąża wszystko będzie ok) czy chodzić do pracy. Dodam, że pracuje w szpitalu. Oddział nie jest tak oblegany jak zwykle ale i tak pacjenci przychodzą. Co byście zrobily na moim miejscu? Wiadomo, że kasy też będzie sporo mniej no i w pracy nikt nie wie, więc trochę ich wszystkich niemiło zaskoczę jak z dnia na dzień nie przyjdę..