reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

A jak to było, zdjęcie w jakim tygodniu tam się wrzucało? Powiedzcie mi to jest grupa tajna? Chodzi mi o to, czy moi znajomi będą widzieli że wrzucam tam ta fotkę?
Tajna :) nikt nie widzi :) chyba ze jakis znajomy tam jest :)

reklama
Dostałam swoje wczorajsze wyniki bety i też już się mogę z Wami pożegnać [emoji20] w sob 4603 wczoraj 4750 [emoji25] w środę mam lekarza ale dla mnie już wszystko jest jasne. Życzę Wam więcej szczęścia [emoji3590]

Ehhh współczuje .... bardzo ! :( trzymaj się cieplutko i nie poddawaj!

Gdyby nie ten koronawirus to bym na pewno popracowała jeszcze bo rano czuje się ok. Dopiero po południu zaczynają się u mnie cyrki z mdłościami, zawrotami głowy, bólami żołądka itp.

Ja mam podobny problem Chciałam pracować do końca 2 trymestru bo z kilku względów tego potrzebuje Czuję się różnie, ale myślę że dałabym radę Martwi mnie tylko Wirus, bo mam kontakt z różnymi ludźmi i tego nie uniknę 🙄

Co to za grupa i gdzie? 😊
Wrzucilam tu w komentarze chwilke temu 😊
Jakby Ci nie dawal zdjecia to od razu mow czy dostaniesz 🤭 ja tak zawsze mowie :D
Od razu sie zapytam jak tylko usg zacznie robic. Napisalam sobie pytania na karteczce. Musze sie wszystkiego wypytac 😅😊 wkoncu jezyk polski to bez stresu moze sie czlowiek dowiedziec wszystkiego

Dostałam swoje wczorajsze wyniki bety i też już się mogę z Wami pożegnać [emoji20] w sob 4603 wczoraj 4750 [emoji25] w środę mam lekarza ale dla mnie już wszystko jest jasne. Życzę Wam więcej szczęścia [emoji3590]

Ze za mały wzrost? Ale jednak wzrost I to z dnia na dzien a nie w odstępie 48h, jeszcze poczekaj na wizytę u lekarza ;)
Dziewczyny nie wiem kompletnie czy brać zwolnienie od lekarza (jeśli oczywiście z ciąża wszystko będzie ok) czy chodzić do pracy. Dodam, że pracuje w szpitalu. Oddział nie jest tak oblegany jak zwykle ale i tak pacjenci przychodzą. Co byście zrobily na moim miejscu? Wiadomo, że kasy też będzie sporo mniej no i w pracy nikt nie wie, więc trochę ich wszystkich niemiło zaskoczę jak z dnia na dzień nie przyjdę..

Chyba bym wzięła zwolnienie. W szpitalach i przychodniach teraz chyba nie jest zbyt bezpiecznie. Sama zamierzam pracować ile wlezie ale ja nie mam kontaktu z ludźmi, jakbym miała to chyba bym nie ryzykowała. A co dopiero w szpitalu.

reklama
Na ciążowym l4 masz 100% płatne. Ja bym na Twoim miejscu w szpitalu nie zaryzykowała ale łatwo jest coś radzić nie będąc w tej sytuacji. Ja chce pracować w biurze a koleżanki na mnie naskoczyły że oszalałam.
Dziewczyny nie wiem kompletnie czy brać zwolnienie od lekarza (jeśli oczywiście z ciąża wszystko będzie ok) czy chodzić do pracy. Dodam, że pracuje w szpitalu. Oddział nie jest tak oblegany jak zwykle ale i tak pacjenci przychodzą. Co byście zrobily na moim miejscu? Wiadomo, że kasy też będzie sporo mniej no i w pracy nikt nie wie, więc trochę ich wszystkich niemiło zaskoczę jak z dnia na dzień nie przyjdę..

Do góry