reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

A jak to było, zdjęcie w jakim tygodniu tam się wrzucało? Powiedzcie mi to jest grupa tajna? Chodzi mi o to, czy moi znajomi będą widzieli że wrzucam tam ta fotkę?
Tajna :) nikt nie widzi :) chyba ze jakis znajomy tam jest :)

reklama
Dostałam swoje wczorajsze wyniki bety i też już się mogę z Wami pożegnać [emoji20] w sob 4603 wczoraj 4750 [emoji25] w środę mam lekarza ale dla mnie już wszystko jest jasne. Życzę Wam więcej szczęścia [emoji3590]

Ehhh współczuje .... bardzo ! :( trzymaj się cieplutko i nie poddawaj!

Gdyby nie ten koronawirus to bym na pewno popracowała jeszcze bo rano czuje się ok. Dopiero po południu zaczynają się u mnie cyrki z mdłościami, zawrotami głowy, bólami żołądka itp.

Ja mam podobny problem Chciałam pracować do końca 2 trymestru bo z kilku względów tego potrzebuje Czuję się różnie, ale myślę że dałabym radę Martwi mnie tylko Wirus, bo mam kontakt z różnymi ludźmi i tego nie uniknę 🙄

Co to za grupa i gdzie? 😊
Wrzucilam tu w komentarze chwilke temu 😊
Jakby Ci nie dawal zdjecia to od razu mow czy dostaniesz 🤭 ja tak zawsze mowie :D
Od razu sie zapytam jak tylko usg zacznie robic. Napisalam sobie pytania na karteczce. Musze sie wszystkiego wypytac 😅😊 wkoncu jezyk polski to bez stresu moze sie czlowiek dowiedziec wszystkiego

Dostałam swoje wczorajsze wyniki bety i też już się mogę z Wami pożegnać [emoji20] w sob 4603 wczoraj 4750 [emoji25] w środę mam lekarza ale dla mnie już wszystko jest jasne. Życzę Wam więcej szczęścia [emoji3590]

Ze za mały wzrost? Ale jednak wzrost I to z dnia na dzien a nie w odstępie 48h, jeszcze poczekaj na wizytę u lekarza ;)
Dziewczyny nie wiem kompletnie czy brać zwolnienie od lekarza (jeśli oczywiście z ciąża wszystko będzie ok) czy chodzić do pracy. Dodam, że pracuje w szpitalu. Oddział nie jest tak oblegany jak zwykle ale i tak pacjenci przychodzą. Co byście zrobily na moim miejscu? Wiadomo, że kasy też będzie sporo mniej no i w pracy nikt nie wie, więc trochę ich wszystkich niemiło zaskoczę jak z dnia na dzień nie przyjdę..

Chyba bym wzięła zwolnienie. W szpitalach i przychodniach teraz chyba nie jest zbyt bezpiecznie. Sama zamierzam pracować ile wlezie ale ja nie mam kontaktu z ludźmi, jakbym miała to chyba bym nie ryzykowała. A co dopiero w szpitalu.

reklama
Na ciążowym l4 masz 100% płatne. Ja bym na Twoim miejscu w szpitalu nie zaryzykowała ale łatwo jest coś radzić nie będąc w tej sytuacji. Ja chce pracować w biurze a koleżanki na mnie naskoczyły że oszalałam.
Dziewczyny nie wiem kompletnie czy brać zwolnienie od lekarza (jeśli oczywiście z ciąża wszystko będzie ok) czy chodzić do pracy. Dodam, że pracuje w szpitalu. Oddział nie jest tak oblegany jak zwykle ale i tak pacjenci przychodzą. Co byście zrobily na moim miejscu? Wiadomo, że kasy też będzie sporo mniej no i w pracy nikt nie wie, więc trochę ich wszystkich niemiło zaskoczę jak z dnia na dzień nie przyjdę..

Do góry