reklama
zeberka363
jestem szalona :-D
Nie dostaliśmy żadnych pieczątek, zdjęć ani wpisów. Byliśmy raz- ponoć jest ok.Tak byłam dokładnie jak mały kończył 3 miesiąc Wszystko jest ok więc kolejnych wizyt nie będzie chyba że zauważę coś niepokojącego gdy młody zacznie chodzić wówczas mam wziąść skierowanie od pediatry I udać się do ortopedy. A dostaliscie jakiekolwiek zaświadczenie z poradni preluksacyjnej lub wpis w książeczce zdrowia dziecka -bo ja kompletnie nic
Daję jeszcze,ale schodzę pomału z ilości- teraz po 2 krople. Skończę opakowanie i koniec. Esputiconu już nie daje.Czy ktoś jeszcze podaje delicol? Czy już przestaliscie chciałabym powoli go odstawić a pediatra stwierdził że mogę to zrobić jesli zechcę
Podaje co drugie, trzecie karmienie ale zauważylam że kupy mają brzydszą konsystencję I tak zastanawiam się co robić dalej jeszcze podawać czy już zakończyć?Daję jeszcze,ale schodzę pomału z ilości- teraz po 2 krople. Skończę opakowanie i koniec. Esputiconu już nie daje.
zeberka363
Ciężko powiedzieć, u nas kupka to żółty kisiel z grudkami- stomia zmienia wygląd kupki.Podaje co drugie, trzecie karmienie ale zauważylam że kupy mają brzydszą konsystencję I tak zastanawiam się co robić dalej jeszcze podawać czy już zakończyć?
U nas z jedzeniem też trzeba się pogimnastykować. Na rękach trochę zje i resztę muszę ją kłaść na łóżeczko albo do jej łóżeczka i dopiero dokończy. Czasem zdaża się że zje na rękach wszystko to tylko na śpioch i w nocy a tak to cudujeU nas kontrola bioderek 14 kwietnia drugi raz, za pierwszym było wszystko dobrze i lekarz wpisywał do książeczki. Mój mały ma ostatnio strajk mlekowy, żeby wypił cała porcję to muszę z nim spacerować po całym domu..
Też mam podobne problemy w nocy je nawet ok i po spacerze a rano to masakra pije po 20 ml I wszystko jest ciekawsze od jedzenia Może to taki okres ze borykamy się z podobnym problememU nas z jedzeniem też trzeba się pogimnastykować. Na rękach trochę zje i resztę muszę ją kłaść na łóżeczko albo do jej łóżeczka i dopiero dokończy. Czasem zdaża się że zje na rękach wszystko to tylko na śpioch i w nocy a tak to cuduje
zeberka363
I u mnie problemy z jedzeniem...je rzadziej i mniej i trzeba kombinować z pozycją...najładniej zjada w nocy....U nas kontrola bioderek 14 kwietnia drugi raz, za pierwszym było wszystko dobrze i lekarz wpisywał do książeczki. Mój mały ma ostatnio strajk mlekowy, żeby wypił cała porcję to muszę z nim spacerować po całym domu..
Może oni nam w nocy za dużo jedzą i w dzień nie są tak głodni?...
reklama
zeberka363
Jaś dziś skończył 4 miesiące
Wedle mego planu dostał pierwsze jedzonko- jabłko z dynią,bo rzadsza konsystencja
Wedle mego planu dostał pierwsze jedzonko- jabłko z dynią,bo rzadsza konsystencja