reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

To mnie pocieszyłyście bo już się bałam, że łapie przeziębienie odemnie, a ja już nawet w maseczce chodzę, żeby go nie zarazić.. Niech się już te chore pandemiczny czasy skończą..

reklama
Dziewczyny te które szczepiły 6w1 i rota i pneumo. Na drugą dawkę ile tygodni po pierwszej kazali Wam przyjść? Bo u ja pierwsza miałam dopiero 2 tyg temu bo ciągle coś było i dlatego tak późno a na drugą mam początek maja...

Hej dziewczyny! Moja Juleczka skończyła 15 tygodni. W ogóle nie chce spokojnie leżeć. Obraca się z pleców na brzuch i próbuje pełzać. Jak trzymam ja pół leżąca to zadziera głowę do siadania. Tak samo w bujaczku czy na rękach. Czy to nie za szybko? Powinnam się martwić?
U mnie z tą główka jest to samo. Na rękach to chwili spokojnie nie jest tylko zaraz się prostuje. Na brzuchu jak jest to obróci się na obok i macha nogami bo dalej nie może dać rady. Śmieją się że chyba jej brzuch przeszkadza bo waży już podać 7 kg a 16 skończyła 3 miesiące 😆

Dziewczyny te które szczepiły 6w1 i rota i pneumo. Na drugą dawkę ile tygodni po pierwszej kazali Wam przyjść? Bo u ja pierwsza miałam dopiero 2 tyg temu bo ciągle coś było i dlatego tak późno a na drugą mam początek maja...
Ja szczepilam 6w1 i rota i po 6 tyg. zapisali nas na drugą dawkę czyli na 13.04

reklama
Do góry