reklama
U mnie też często kicha i też już się bałam ze coś będzieTo mnie pocieszyłyście bo już się bałam, że łapie przeziębienie odemnie, a ja już nawet w maseczce chodzę, żeby go nie zarazić.. Niech się już te chore pandemiczny czasy skończą..
U mnie z tą główka jest to samo. Na rękach to chwili spokojnie nie jest tylko zaraz się prostuje. Na brzuchu jak jest to obróci się na obok i macha nogami bo dalej nie może dać rady. Śmieją się że chyba jej brzuch przeszkadza bo waży już podać 7 kg a 16 skończyła 3 miesiąceHej dziewczyny! Moja Juleczka skończyła 15 tygodni. W ogóle nie chce spokojnie leżeć. Obraca się z pleców na brzuch i próbuje pełzać. Jak trzymam ja pół leżąca to zadziera głowę do siadania. Tak samo w bujaczku czy na rękach. Czy to nie za szybko? Powinnam się martwić?
anikpol
Aktywna w BB
Ja szczepilam 6w1 i rota i po 6 tyg. zapisali nas na drugą dawkę czyli na 13.04Dziewczyny te które szczepiły 6w1 i rota i pneumo. Na drugą dawkę ile tygodni po pierwszej kazali Wam przyjść? Bo u ja pierwsza miałam dopiero 2 tyg temu bo ciągle coś było i dlatego tak późno a na drugą mam początek maja...
zeberka363
jestem szalona :-D
Po 6 tygodniachDziewczyny te które szczepiły 6w1 i rota i pneumo. Na drugą dawkę ile tygodni po pierwszej kazali Wam przyjść? Bo u ja pierwsza miałam dopiero 2 tyg temu bo ciągle coś było i dlatego tak późno a na drugą mam początek maja...
To u nie wychodzi ze 8 tygU mnie też druga dawka szczepionki będzie po 6 tygodniach czyli dopiero po świętach wielkanocnych
reklama
Martini4
Fanka BB :)
Ja szczepię normalnymi (NFZ) i mamy co 8 tyg.To u nie wychodzi ze 8 tyg