zeberka363
jestem szalona :-D
Jaś pomału dostrzega karuzelke nad łóżeczkiem,ale musi mieć do tego gołe nóżki,bo inaczej sam nie poleży ,nie wiem o co mu chodzi z tymi nóżkami...za ciepło,a może za ciasno? Ciuszki ma luźne i nie jest przegrzany.Interesują się już wasze dzieciaczki jakimiś zabawkami?
Z podnoszeniem główki jest ciężko. Nie bardzo chce sie nosić w pionie,czasem tylko tyłem do mnie. Na brzuszku nie leży,bo woreczek ze stomi go drażni. Ja go lekko podnosze za rączki z pozycji leżącej to główka zostaje w tyleA jak z podnoszeniem główki u Was? Nasz na rękach ładnie trzyma prosto głowę, ale jak ma na brzuchu to po chwili się wkurza
Tak. Ponad miesiąc temu. W drugim tygodniu brania pierwszego opakowania tabletek antykoncepcyjnych- mam Limetic. Nadal karmie tylko moim odciągniętym mlekiem z butli. Okres trwał ponad tydzień,ale tylko 2-3 dni to było normalne krwawienie a reszta plamienie. Przy drugim opakowaniu jeszcze nie dostałam,a już je kończę.Dziewczyny, czy któraś z Was dostała już miesiączki?
6w1 i będę brać meningokoki- zalecenie lekarza.Dziewczyny szczepicie na meningokoki? I jakie ostatecznie szczepienia wybrałyście? Podstawę 5w1 czy 6w1...Ja myske 5 lub 6. I nie wiem co jest najlepsze u syna wybrałam 6w1 a teraz widzę że dużo podstawę wybiera.