reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was dostała już miesiączki?
Ja już dostałam miesiąc temu... Ale była baaardzo słaba... wręcz bym powiedziała że to nie miesiączka A plamienie... Ale trwało 7 dni... jak narazie czekam na kolejną bo powinna już być na dniach... dodam że mały cyca ciągnie jeszcze parę razy w ciągu dnia... Ale podstawa u nas to mm...

Ja dostalam rowno 6 tygodni po porodzie pomimo ze odciagam pokarm. Trwala 3 dni i byla bardzo skapa prawie jak plamienie. Ja zauwazylam ze jak maly jest spiacy to trze oczka i kreci glowa az sie sam uspi. Z glowka mamy od poczatku problem bo obraca w jedna strone i ma splaszczona juz. Widze niewielki postep ale idzie to strasznie powoli

Ja dostalam rowno 6 tygodni po porodzie pomimo ze odciagam pokarm. Trwala 3 dni i byla bardzo skapa prawie jak plamienie. Ja zauwazylam ze jak maly jest spiacy to trze oczka i kreci glowa az sie sam uspi. Z glowka mamy od poczatku problem bo obraca w jedna strone i ma splaszczona juz. Widze niewielki postep ale idzie to strasznie powoli
Myślałaś o poduszce korygującej? Mój nie ma spłaszczonej głowy, a na usg wyszło, że ma już jakiś węższy kanał po prawej stronie (jego ulubiona pomimo, że go kładę na różne boki). Pani z Usg mi właśnie zaleciła taką poduchę.

Dziewczyny szczepicie na meningokoki? I jakie ostatecznie szczepienia wybrałyście? Podstawę 5w1 czy 6w1...Ja myske 5 lub 6. I nie wiem co jest najlepsze 😐 u syna wybrałam 6w1 a teraz widzę że dużo podstawę wybiera.

Dziewczyny szczepicie na meningokoki? I jakie ostatecznie szczepienia wybrałyście? Podstawę 5w1 czy 6w1...Ja myske 5 lub 6. I nie wiem co jest najlepsze 😐 u syna wybrałam 6w1 a teraz widzę że dużo podstawę wybiera.
Ja szczepień tymi na NFZ i rota na melingokoki nie myślałam szczepic. Ale może warto 🤔

reklama
Myślałaś o poduszce korygującej? Mój nie ma spłaszczonej głowy, a na usg wyszło, że ma już jakiś węższy kanał po prawej stronie (jego ulubiona pomimo, że go kładę na różne boki). Pani z Usg mi właśnie zaleciła taką poduchę.
Wlasnie wczoraj zamowilismy head care. Mam nadzieje ze pomoze nam :)

Do góry