Ce2793
Fanka BB :)
Tak. Wczoraj skończyłam. 8 dni miałamDziewczyny, czy któraś z Was dostała już miesiączki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Wczoraj skończyłam. 8 dni miałamDziewczyny, czy któraś z Was dostała już miesiączki?
A karmisz mlekiem modyfikowanym czy piersią? Jeśli modyfikowanym to kiedy odstawiłaś dziecko od cycka?Tak. Wczoraj skończyłam. 8 dni miałam
Modyfikowane. Pierwsze 1.5 miesiąca piersią i mm a od miesiąca tylko mm. Kurczę nawet nie wiem kiedy powinna się pojawićA karmisz mlekiem modyfikowanym czy piersią? Jeśli modyfikowanym to kiedy odstawiłaś dziecko od cycka?
U mnie mija 8tygodni jak nie karmie piersią i zaczynam się martwić brakiem miesiączki :///
Tak, a raczej chyba bo była bardzo dziwna. 4dni intensywnego krwawienia.Dziewczyny, czy któraś z Was dostała już miesiączki?
U mnie też już się pojawiła I było bardzo obfite krwawienieDziewczyny, czy któraś z Was dostała już miesiączki?
U mnie też tylko w jedną stronę obraca główkę jak zmuszam go żeby patrzył w drugą to straszny krzk i placzCześć dziewczyny, czytam was regularnie ale mam problem z czasem na udzielaniem się kolki dają nam nieźle w kość. Ostatnio bardzo brzydko zaczął leżeć na brzuszku i zastanawiam się czy nie odwiedzę fizjoterapeuty. Bardzo krzywo układa ręce. Rośnie bardzo szybko. Ma niecałe 10 tygodni a już zaczyna nosić 68.
U nas z obracaniem głowy w prawą stronę też szło dość ciężko ale dużo rzeczy poprzestawialam na jakiś czas na prawą stronę i zaczął tam też się rozglądać. Teraz mu zmieniam co jakiś czas. Zauważyłam, że jak robi się śpiący to od jakiegoś czasu kręci szybko głową w prawo i lewo. Początkowo bałam się, że to może być jakiś problem neurologiczny ale zauważyłam, że robi tak przed spaniem. Myślę, że sam robi sobie efekt ,,bujania"U mnie też tylko w jedną stronę obraca główkę jak zmuszam go żeby patrzył w drugą to straszny krzk i placz
Mój upodobał sobie prawą stronę, już zwróciła mi na to uwagę neurolog, a teraz na prześwietleniu główki też się to potwierdziło bo ma jakiś zwężony kanalik po prawej stronie. Zalecili mi poduszkę korygującą, noszenie przodem i kontrolne usg za 2 miesiące.U nas z obracaniem głowy w prawą stronę też szło dość ciężko ale dużo rzeczy poprzestawialam na jakiś czas na prawą stronę i zaczął tam też się rozglądać. Teraz mu zmieniam co jakiś czas. Zauważyłam, że jak robi się śpiący to od jakiegoś czasu kręci szybko głową w prawo i lewo. Początkowo bałam się, że to może być jakiś problem neurologiczny ale zauważyłam, że robi tak przed spaniem. Myślę, że sam robi sobie efekt ,,bujania"