Właśnie u mojego był brak tych grudek w kupce tylko taka jednolita ciągnącą sięMam pytanie o kupki. Jak rozpoznaje się czy jest śluz w kupie?
Staram się "analizować" kupki i jak złączę pampersa to się lekko ciągnie kupa ale nie widzę osobnego śluzu i zastanawiam się czy to normalne.
reklama
Te grudki to podobno kazeina która nie jest trawiona ja jak zaczęłam podawać sumiennie delicol to tych grudek było zdecydowanie mniej teraz nie podaje I są rzadsze I jest więcej grudekWłaśnie u mojego był brak tych grudek w kupce tylko taka jednolita ciągnącą się
A jakie mm podajesz I jak często robi kupki?Ja niestety nie karmię piersią od początku mialam mało pokarmu i my jesteśmy na mm A cyca mój tylko ciumka sobie kilka razy w ciągu dnia... trzymaj sie bedzie dobrze
Madzialena8787
Fanka BB :)
Kurczę każda coś podaje swojemu maluchowi A ja w sumie to oprócz witaminy nie daje nic... dwa razy tylko espumisan dostał... Może powinnam też coś dawać jakiś probiotyk
Hej! Przykladaj malutką z każdej strony! Raz spod pachy, raz normalnie, na leżąco a nawet poloz ja na łóżku i spróbuj karmić na czworaka wisząc nad nią. Polecam! Lepsze to niż jakieś masaże i uciskanie piersi. Poza tym takim masażem można zrobić sobie krzywdę.Hej dziewczyny jak u Was x karmieniem piersią? U mnie od wczoraj zapalenie piersi, masakra. Nagle popołudniu zaczęło mnie trząść zimno, gorączka, osłabienie i bóle mięśni tragedia. Pierś mnie nie bolała dopiero wieczorem jak brałam prysznic zorientowałam się, że pod lewym sutkiem mam czerwona plamę, była gorąca i jak dotknelam to mnie bolało. Okazało się, że zapalenie. W nocy nie spałam tylko karmiłam jak najczęściej Małą. W ciągu dnia tak samo, ściągnęłam też laktatorem jak za długo spała. Ogólnie jestem przerażona, osłabiona i obolała. Na teleporadzie dostałam antybiotyk. Mam przykładać ciepły okład przed karmieniem, nakarmić i zimny okład z rozbitej kapusty na koniec.
anikpol
Aktywna w BB
Dziś na szczęście już lepiej, nie mam gorączki ani bólu mięśni został ból piersi. Nie spodziewałam się, że to tak będzie wyglądało... Dobrze, że mąż mi pomógł, bo nawet nie miałam siły brać Małej do karmieniaHej! Przykladaj malutką z każdej strony! Raz spod pachy, raz normalnie, na leżąco a nawet poloz ja na łóżku i spróbuj karmić na czworaka wisząc nad nią. Polecam! Lepsze to niż jakieś masaże i uciskanie piersi. Poza tym takim masażem można zrobić sobie krzywdę.
Martini4
A widziałaś to że tak powiem na oko? Odznaczało się czy tylko przy otwarciu pampersa?Właśnie u mojego był brak tych grudek w kupce tylko taka jednolita ciągnącą się
Martini4
Ja też nic nie podaję, nawet espumisanu bo problemow nie mamy. Położna nic nie mówiła, pediatra też nie, więc podaje tylko witaminę D.Kurczę każda coś podaje swojemu maluchowi A ja w sumie to oprócz witaminy nie daje nic... dwa razy tylko espumisan dostał... Może powinnam też coś dawać jakiś probiotyk
anikpol
Aktywna w BB
Ja gdyby nie było problemu z kupką też nic bym nie podawała tylko witaminę D, a tak daję probiotyk i jest lepiejJa też nic nie podaję, nawet espumisanu bo problemow nie mamy. Położna nic nie mówiła, pediatra też nie, więc podaje tylko witaminę D.
reklama
Madzialena8787
Bebiko takie dostawał w szpitalu... zmieniłam mu potem na nan opti plus ale bolał to brzuszek po nim i wrócili my potem spowrotem na bebiko. Kupki robi codziennie czasem zdarzy się że co drugi dzień...A jakie mm podajesz I jak często robi kupki?