Byłam dziś na bilansie I szczepieniu Mały waży już 5120g podobno za mało je na karmienie ale na siłę przecież nie wleję Poza tym byłam u innej lekarki bo moja na kwarantannie I nie ma ona zupełnie podejścia do dzieci choć pracuje na oddziale dziecięcym szpitala
reklama
Nie wydaje mi się żeby to była jakaś bardzo nisja waga... Każde dziecko jest inne i najważniejsze że przybieraByłam dziś na bilansie I szczepieniu Mały waży już 5120g podobno za mało je na karmienie ale na siłę przecież nie wleję Poza tym byłam u innej lekarki bo moja na kwarantannie I nie ma ona zupełnie podejścia do dzieci choć pracuje na oddziale dziecięcym szpitala
To ile wypija na karmienie bo mój 120ml.Byłam dziś na bilansie I szczepieniu Mały waży już 5120g podobno za mało je na karmienie ale na siłę przecież nie wleję Poza tym byłam u innej lekarki bo moja na kwarantannie I nie ma ona zupełnie podejścia do dzieci choć pracuje na oddziale dziecięcym szpitala
Mi też z dnia na dzień zniknęło tylko ja dostałam gorączki I wylądowałem na antybiotyki który de facto teraz wgonil mi uczulenie, z którym obecnie walczęU mnie jest jakiś kryzys laktacyjny.. Wczoraj przedwczoraj wieczór a tu mleka prawie nic i mała tylko się denerwowala
Od 90 do 120 ml ale je co 2h w dzień i co 3h w nocyTo ile wypija na karmienie bo mój 120ml.
Ce2793
Fanka BB :)
Cześć ja podaje. Każdorazowo po 5 kropli. Odstawia się stopniowoA podaje ktoś delicol bo nie wiem jak długo stosować mi kazała samej zdecydować czy chcę to podawać czy nie I jeśli chce odstawić to mam to robić stopniowo?
Mój pije co 3-4 h, a dzisiaj w nocy nawet 6h sobie zrobił przerwy. Ważył w piątek 5190g i lekarka nic mi nie mówiła, że za mało. W poniedziałek skończył 2 miesiące.Od 90 do 120 ml ale je co 2h w dzień i co 3h w nocy
reklama
Wszystko zależy od lekarza U mnie waga podobno jeszcze mieści się w normie ale za mało podaje mleka na karmienie to był główny zarzut ale co zrobić jak nie chce więcej wypić I zasypia przy jedzeniu czasem to tylko 80 ml I śpi I nic nie daje wybudzanie Dwa miesiące skończy 18 lutego więc jeszcze tydzieńMój pije co 3-4 h, a dzisiaj w nocy nawet 6h sobie zrobił przerwy. Ważył w piątek 5190g i lekarka nic mi nie mówiła, że za mało. W poniedziałek skończył 2 miesiące.