reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Byłam dziś na bilansie I szczepieniu Mały waży już 5120g podobno za mało je na karmienie ale na siłę przecież nie wleję Poza tym byłam u innej lekarki bo moja na kwarantannie I nie ma ona zupełnie podejścia do dzieci choć pracuje na oddziale dziecięcym szpitala

reklama
Byłam dziś na bilansie I szczepieniu Mały waży już 5120g podobno za mało je na karmienie ale na siłę przecież nie wleję Poza tym byłam u innej lekarki bo moja na kwarantannie I nie ma ona zupełnie podejścia do dzieci choć pracuje na oddziale dziecięcym szpitala
Nie wydaje mi się żeby to była jakaś bardzo nisja waga... Każde dziecko jest inne i najważniejsze że przybiera

U mnie jest jakiś kryzys laktacyjny.. Wczoraj przedwczoraj wieczór a tu mleka prawie nic i mała tylko się denerwowala 😐

To ile wypija na karmienie bo mój 120ml.

A podaje ktoś delicol bo nie wiem jak długo stosować mi kazała samej zdecydować czy chcę to podawać czy nie I jeśli chce odstawić to mam to robić stopniowo?

reklama
Mój pije co 3-4 h, a dzisiaj w nocy nawet 6h sobie zrobił przerwy. Ważył w piątek 5190g i lekarka nic mi nie mówiła, że za mało. W poniedziałek skończył 2 miesiące.
Wszystko zależy od lekarza U mnie waga podobno jeszcze mieści się w normie ale za mało podaje mleka na karmienie to był główny zarzut ale co zrobić jak nie chce więcej wypić I zasypia przy jedzeniu czasem to tylko 80 ml I śpi I nic nie daje wybudzanie Dwa miesiące skończy 18 lutego więc jeszcze tydzień 😄

Do góry