reklama
anikpol
Aktywna w BB
Witaj Ile Malutka ma? Moja Paulinka dziś kończy miesiąc dokładnieale to zleciało...Witam wszystkie mamusie nazywam się Kinga i jestem grudniowa mamusia małej Liwii
Madzialena8787
Fanka BB :)
Dziewczyny co stosujecie na ciemieniuche?
anikpol
Aktywna w BB
U starszej pomógł żel emolium na ciemieniuchę, teraz też kupiłam ale narazie u Małej się nie pojawiła więc jeszcze nie używałamDziewczyny co stosujecie na ciemieniuche?
U nas też jeszcze się nie pojawiła. Jedynie problem z jedzeniem ostatnio jak je to chyba łyka dużo powietrza bo zaraz się denerwuje wygina kopie nóżkami daje ja do odbicia daje espunisan ale i tak się powtarza. Tak mi jej szkoda jak tak się męczy
Ce2793
U nas mamy to samo. Je tak szybko i tak nerwowo, że mimo antykolkowych butelek często się zapowietrzy. Czekamy później tylko aż dobrze mu się odbijeU nas też jeszcze się nie pojawiła. Jedynie problem z jedzeniem ostatnio jak je to chyba łyka dużo powietrza bo zaraz się denerwuje wygina kopie nóżkami daje ja do odbicia daje espunisan ale i tak się powtarza. Tak mi jej szkoda jak tak się męczy
reklama
ElaStyczna
My przed kapiela smarujemy glowke olejkiem z migdalow i pozniej myjemy i wyczesujemy wloski. Poki co nie ma ale mial taka sucha skore i polozna polecila zapobiegawczo. U nas tez jak pije to pod koniec sie meczy.. prezy kopie i czasem denerwuje az. Najgorsze jest ze jak zasnie w trakcie to juz nie odbije. Trzymam go tak na ramieniu z 20 min mimo wszystko zeby mu tam spadlo dobrze. Jak nie spi przy odbijaniu to podnosi czesto glowke i trzyma tak pionowo ale chwilke tylko.