reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Spokojnie wszystko będzie dobrze! Ja do tej pory pamiętam sytuację (choć to było 6 lat temu) moja starsza córka miała wtedy 3 lata, ja wyszłam ze szpitala po porodzie z synem i zostałam po kilku dniach z nimi sama, mąż musiał wrócić do pracy. Nieraz zdarzyło się, że płakaliśmy całą trójką, córka chciała się bawić, mały płakał, bo chciał cyca, a ja płakałam z bezradności, bo nie wiedziałam którym się zająć pierwszym...Teraz jak pojawi się trzecie dziecko sama do końca nie wiem jak to ogarnę, pewnie będzie więcej takich sytuacji...

Świetne wieści! A często boli to brzuszek? Macie szansę wyjść przed świętami?
Brzuszek boli różnie,kilka lub kilkanaście razy na dobe... pręży sie przy tym i wygina główkę mocno do tyłu...najlepiej mu na rękach...

Ale.... wypuścili nas do domu 😀
Nawet na to nie liczyłam....mamy obserwować brzuszek i kupki. Za miesiąc z wynikiem z hirszbrunga mamy sie zjawić na kontroli u chirurga. Dziś też w końcu zarejestrowałam Jasia w urzędzie.

Hej rzeczywiście zrobiło się spokojnie😉 Ja dziś mam wizytę u gin zobaczymy czy coś się dzieje, ale narazie nie odczuwam żadnych zmian zwiastujących poród...

reklama
Do góry