reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Mój brzuch też nadal jest wysoko
Ja już ciuszki mam wyprane... Teraz czekają na prasowanie ale jakoś zabrać się do tego nie mogę...
Ja się dzisiaj wzięłam za prasowanie, ale jeszcze mi na jutro część została. Teraz zaczynam myśleć o pakowaniu torby do szpitala, na szczęście lekarka dała mi listę niezbędnych rzeczy bo gdybym się miała kierować tą dostępna na stronie szpitala to bym się w dwóch walizkach nie zmieściła.. Odwlekam to pakowanie bo jakąś część mnie mówi, że jak spakuje to znaczy, że jestem gotowa na poród, a jeszcze nie jestem hehe:)

reklama
Mój brzuch też nadal jest wysoko

Ja się dzisiaj wzięłam za prasowanie, ale jeszcze mi na jutro część została. Teraz zaczynam myśleć o pakowaniu torby do szpitala, na szczęście lekarka dała mi listę niezbędnych rzeczy bo gdybym się miała kierować tą dostępna na stronie szpitala to bym się w dwóch walizkach nie zmieściła.. Odwlekam to pakowanie bo jakąś część mnie mówi, że jak spakuje to znaczy, że jestem gotowa na poród, a jeszcze nie jestem hehe:)
U nas w szpitalu dla dzieciatka jest wszystko. Ubranka kosmetyki mleko wiec mam zabrac tylko pieluszki tetrowe i co tam uwazam a pewnie i tak wezme cos ;P planuje zaczac prac i prasowac w poniedzialek dopiero. Walizke tez wtedy bede pakowac powoli.. mam nadzieje ze nie bedzie to za pozno ze nic sie nie wydarzy do tego czasu. Coraz bardziej boje sie jak to bedzie.. czy dam rade z tak malym dzieckiem i wgl :( jak to bedzie samej w szpitalu

U nas w szpitalu dla dzieciatka jest wszystko. Ubranka kosmetyki mleko wiec mam zabrac tylko pieluszki tetrowe i co tam uwazam a pewnie i tak wezme cos ;P planuje zaczac prac i prasowac w poniedzialek dopiero. Walizke tez wtedy bede pakowac powoli.. mam nadzieje ze nie bedzie to za pozno ze nic sie nie wydarzy do tego czasu. Coraz bardziej boje sie jak to bedzie.. czy dam rade z tak malym dzieckiem i wgl :( jak to bedzie samej w szpitalu
Nachodzą mnie te same myśli i nawet budzą w nocy.. Pamiętam, że u Ciebie że względów zdrowotnych planowane cc, a ja mam nadzieję, że u mnie zacznie się samoistnie i nie będzie trzeba wywoływać.

reklama
Do góry