reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Hej kochana. Ja też mam 26 lat ale to moja 5 ciąża.Witam [emoji3526] Chcialam niesmialo dolaczyc do Waspo krotce przedstawie sie. Mam 26 lat jak dobrze pojdzie to bedzie nasze pierwsze dziecko. Udalo sie nam zajsc w 6 cyklu po poronieniu. Test robilam dzien przed terminem @ bo bolal mnie brzuch i wyszly 2 kreski od razu. Termin porodu kalkulatory wyliczaja na razie na 21.12
Z racji jednego poronienia umowilam sie dosc wczesnie na wizyte bo juz 21.04, ale chce byc spokojniejsza
dzis jest 4+4 okolo i zrobilam badania. Myslicie ze jest ok? Beta 1239, TSH 2,82, progesteron 23,10
Gratuluję i życzę spokojnej nudnej ciazy bez żadnych komplikacji.
Wyniki myślę że są ok ale tsh powinno być w okolicach 2.5 w 1 trymestrze. Jak będziesz we wtorek na wizycie to zapewne gin włączy najmniejsza dawkę na zbicie tsh. Nie masz czym się martwić.
Ja mam wizytę 20.04
młoda1994
Najważniejsze że wszystko jest w porządku i niczym się już nie martw. Do kolejnej wizyty zleci szybko.Dzis to ja bylam tak podekscytowana ze mi wszystko z glowy ucieklo [emoji1787] pytalam tylko jak ten progesteron bo 25 a byl 30 a on ze jest dobrze i ze mam sie nie martwic bedziemy kontrolowac. Ogolnie jak zobaczylam usg i mi powiedzial ze jest pieknie to juz nie mialam zadnych pytan [emoji28]
U
użytkownik-a
Gość
A czego się boisz pozamacicznej? Miałaś kiedyś?Dziekuje za odpowiedzi. Napisalam do mojej ginekolog. Zobaczymy czy przepisze jakies leki na zbicie tego TSH. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku.. mam schizy przed pozamaciczna. Boje sie jak cholera
Ragda
Dziekuje za odpowiedzi. Napisalam do mojej ginekolog. Zobaczymy czy przepisze jakies leki na zbicie tego TSH. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku.. mam schizy przed pozamaciczna. Boje sie jak cholera
Ja tez mam trochę wyzsze tsh. Cos 2.7 ale doktorka powiedziala ze skontrolujemy to za miesiac i zeby sie nie stresować.
ElaStyczna
Nic nie nie martw na pewno bedzie dobry!Mam nadzieje ze dziaiaj przyrost bedzie dobry
ElaStyczna
Kojarze Cie kochanaHej kochana. Ja też mam 26 lat ale to moja 5 ciąża.
Gratuluję i życzę spokojnej nudnej ciazy bez żadnych komplikacji.
Wyniki myślę że są ok ale tsh powinno być w okolicach 2.5 w 1 trymestrze. Jak będziesz we wtorek na wizycie to zapewne gin włączy najmniejsza dawkę na zbicie tsh. Nie masz czym się martwić.
Ja mam wizytę 20.04
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
To u Ciebie za pewnie bedzie juz
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
ElaStyczna
Nie mialam nigdy.. ale mam problem z prolaktyna i progesteronem stad ten strach.. jedyne czwgo mi brakuje to komplikacji w tych smutnych czasachA czego się boisz pozamacicznej? Miałaś kiedyś?
U
użytkownik-a
Gość
Ja też mam problem z prolaktyna i to ogromny . A prolaktyna ma jakis zwiazek z cp ?Nie mialam nigdy.. ale mam problem z prolaktyna i progesteronem stad ten strach.. jedyne czwgo mi brakuje to komplikacji w tych smutnych czasach![]()
reklama
ElaStyczna
Niestety im wyzsza prolaktyna tym nizszy progesteron. Ja zbijalam prolaktyne dostinexem od 2 lat. Po pozytywnym tescie odstawilamJa też mam problem z prolaktyna i to ogromny . A prolaktyna ma jakis zwiazek z cp ?