młoda1994
Fanka BB :)
Aha no to faktycznie różnie bywa z objawami a ciąże rozwijają się prawidłowo.Nie pytalam ale wnioskuje ze skoro jest dobrze to nie maja wplywu [emoji28] czytalam na jakims forum ze czesto jest tak ze objawy zanikaja a za tydzien np sie pojawiaja i ze roznie z nimi jest.
W ogole co do kwesti sexu mialam sie pytac ale zapomnialam z ekscytacji jednak przyznam ze 3 dni temu to zrobilismy bo po prostu nigdy nie mialam takiej ochoty i czulam ze moge. Podobno ze jak z ciaza jest dobrze i w porzadku sie rozwija to nie ma przeszkod a nawet dzidziusiowi jest przyjemnie bo czuje kolysanie [emoji1787] fakt mialam stresa i wmowilam sobie ze poronie i ze co ja wgl zrobilam ale jak widac wszystko jest w porzadku, nie mialam boli, plamien, nic [emoji4] jedynie niesamowicie przyjemne doznanie [emoji1787] mowili ze sex w ciazy jest przyjemniejszy ale ze az tak [emoji28]
Co do sexu ja nie mam wogule libido. Może strach jest większy i hamuje mi libido[emoji848] ale jak będę widziała na usg w poniedziałek że jest wszystko ok i ciąża rozwija się prawidłowo to zapytam lekarza choć podejrzewam że po 4 stratach na wszelki wypadek będzie kazał się wstrzymać chociaż do drugiego trymestru. Także celibat u nas trwa