Och to naprawdę już duży dzidziuś ja będę w przyszłym tygodniu u lekarza to sprawdzę ile mój urósłU mnie 26 tydzień dziś i maly waży 920 gr.
reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
Duzy bobas bedzie! Niech rosnie zdrowo ja wczoraj bylam u neurologa i juz prawie pewne ze o porodzie naturalnym moge pomarzyc.. nikt nie chce brac odpowiedzialnosci za czyjes zycie wiec zamiast ryzykowac beda mnie prawdopodobnie kierowac na CC
zeberka363
jestem szalona :-D
Może to i lepiej- Ty będziesz spokojniejsza i nie będziesz wyczekiwać "może sie zaczyna a może jeszcze nie"Duzy bobas bedzie! Niech rosnie zdrowo ja wczoraj bylam u neurologa i juz prawie pewne ze o porodzie naturalnym moge pomarzyc.. nikt nie chce brac odpowiedzialnosci za czyjes zycie wiec zamiast ryzykowac beda mnie prawdopodobnie kierowac na CC
Konkretna data i cięcie
ElaStyczna
Boje sie powiklan i tego wszystkiego w dobie koronawirusa.. jakby sie cos podzialo jakies zakazenie czy cos to mnie nie przyjmia pozniej. Ech.. no mam obawy. Wiadomo ze moje zycie i zdrowie maluszka najwazniejszeMoże to i lepiej- Ty będziesz spokojniejsza i nie będziesz wyczekiwać "może sie zaczyna a może jeszcze nie"
Konkretna data i cięcie
zeberka363
jestem szalona :-D
Przy porodzie SN też mogą być powikłania i każda z nas sie tego boi i to jest normalne, że sie boimy. Ale będzie dobrze- wszystko jedno jak będziemy rodzićBoje sie powiklan i tego wszystkiego w dobie koronawirusa.. jakby sie cos podzialo jakies zakazenie czy cos to mnie nie przyjmia pozniej. Ech.. no mam obawy. Wiadomo ze moje zycie i zdrowie maluszka najwazniejsze
Byle nie każą nam założyć maseczek w trakcie porodu,bo ich tam prędzej zamorduje niż maseczke założę
Martini4
Ja im dam maseczki....Przy porodzie SN też mogą być powikłania i każda z nas sie tego boi i to jest normalne, że sie boimy. Ale będzie dobrze- wszystko jedno jak będziemy rodzić
Byle nie każą nam założyć maseczek w trakcie porodu,bo ich tam prędzej zamorduje niż maseczke założę
ElaStyczna
Ee nie moze nie. Czytalam na stronie jednego ze szpitali ze trzeba miec przy przyjmowaniu i obchodzie. Przy porodzie niePrzy porodzie SN też mogą być powikłania i każda z nas sie tego boi i to jest normalne, że sie boimy. Ale będzie dobrze- wszystko jedno jak będziemy rodzić
ElaStyczna
Ja dzis tak pierwszy raz mialam, ale orzeszlam 9 km. Taki regularny bol. Polozylam sie i przeszlo.Nie wyobrażam sobie jak można rodzić w masce mi I tak często brakuje tchu jak np wchodzę po schodach a tam taki wysiłek
Dziewczyny też tak macie jak więcej pochodzicie to strasznie mnie ciągnie I boli w pachwinach aż nie mogę chodzić
reklama
Martini4
Właśnie mam od dwóch tygodni to samo. Przejdę trochę więcej - jakiś dłuższy spacer i boli mnie w pachwinach, ale jak odpocznę czy po nocy mija - trochę jak zakwasy.Nie wyobrażam sobie jak można rodzić w masce mi I tak często brakuje tchu jak np wchodzę po schodach a tam taki wysiłek
Dziewczyny też tak macie jak więcej pochodzicie to strasznie mnie ciągnie I boli w pachwinach aż nie mogę chodzić
Dziś za to mam taki ból cały dzien, a jechałam tylko na morfologię rano - zastanawiam się co to może być