Mi minęły po 9 tygodniu ale moja znajoma miała mdlosci do 40tygodnia i totalnie nic jej nie pomagało próbowałaś jakiś leków?Dziewczyny czy męczą was jeszcze mdłości po jedzeniu? Mnie praktycznie cały czas mdli nie ważne co bym zjadła...
reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
Mnie minely jakos 12/13 tydzien. Mam nadzieje ze juz nie wroca wczoraj wizytowalam i maly wazy 530 g a byl to 22+1. Ciezko mi sie odniesc czy to duzo czy malo. Lekarka powiedziala tylko ze dziecko rosnie prawidlowo. Maly ulozony miednicowo ale mq duuuzo czasu jeszcze na obrot i za 3 tygodnie mam zrobic krzywa cukrowa..
Super wieści mój w 21 tyg miał 423g a dziecko rośnie średnio 100g na tydzień czyli waga jest okMnie minely jakos 12/13 tydzien. Mam nadzieje ze juz nie wroca wczoraj wizytowalam i maly wazy 530 g a byl to 22+1. Ciezko mi sie odniesc czy to duzo czy malo. Lekarka powiedziala tylko ze dziecko rosnie prawidlowo. Maly ulozony miednicowo ale mq duuuzo czasu jeszcze na obrot i za 3 tygodnie mam zrobic krzywa cukrowa..
Madzialena8787
Prawidlowa waga mój mały w 21 tyg miał 433gMnie minely jakos 12/13 tydzien. Mam nadzieje ze juz nie wroca wczoraj wizytowalam i maly wazy 530 g a byl to 22+1. Ciezko mi sie odniesc czy to duzo czy malo. Lekarka powiedziala tylko ze dziecko rosnie prawidlowo. Maly ulozony miednicowo ale mq duuuzo czasu jeszcze na obrot i za 3 tygodnie mam zrobic krzywa cukrowa..
ElaStyczna
Tez mam tak w ciazy.. i tak ciezkie nogi ze zasnac nie mogeDziś troszkę więcej pochodziłam bo miałam gości I teraz koszmarnie bolą mnie nogi a szczególnie w kostkach I stopach- dziwne to uczucie jakby przeszlam maraton
Martini4
Czasami też tak mam.Tez mam tak w ciazy.. i tak ciezkie nogi ze zasnac nie moge
Ostatnio nawet w te upały - jest mi ciepło a stopy muszą być w skarpetkach bo bolą jakbym w lodzie trzymała ;o
Hej dziewczyny kupujecie już ubranka dla maluszków zastanawiam się jaki rozmiar wybrać 56 czy 62 Jeśli chodzi o kombinezon na zimę to kupować większy 68 czy wystarczy 62 - to moje pierwsze dziecko I jestem zieloną w temacie A nie chciałabym też zakupić ubranek które od razu okażą się za małe
zeberka363
jestem szalona :-D
Jeszcze nie kupowałam nic,ale kombinezon polecam 68 żeby wystarczył na całą zime i nie krępował ruchów dziecka,ciuszki bede kupować na 62,bo moje starsze dzieci 56 miały za małeHej dziewczyny kupujecie już ubranka dla maluszków zastanawiam się jaki rozmiar wybrać 56 czy 62 Jeśli chodzi o kombinezon na zimę to kupować większy 68 czy wystarczy 62 - to moje pierwsze dziecko I jestem zieloną w temacie A nie chciałabym też zakupić ubranek które od razu okażą się za małe
reklama
zeberka363
jestem szalona :-D
Miałam dziś wizyte u gina-wszystko jest ok,mały rośnie zdrowo
Krzywa cukrowa wyszła ok,natomiast we krwi dalej małopłytkowość,ale nieznaczna-norma jest od 150 a u mnie 138 więc nie ma źle
Lekarz obejrzał wyniki z połówkowych i dostałam skierowanie na echo serca między 30 a 32 tyd do zrobienia,ale do szpitala oczywiście dodzwonić sie nie idzie...
Na wadze było u mnie -400g...położna pogroziła mi palcem ...no ale przecież jem...jednak nerwy i stres robią swoje...
Zapomniałam spytać o to szczepienie na krztusiec...eh ta skleroza...
Krzywa cukrowa wyszła ok,natomiast we krwi dalej małopłytkowość,ale nieznaczna-norma jest od 150 a u mnie 138 więc nie ma źle
Lekarz obejrzał wyniki z połówkowych i dostałam skierowanie na echo serca między 30 a 32 tyd do zrobienia,ale do szpitala oczywiście dodzwonić sie nie idzie...
Na wadze było u mnie -400g...położna pogroziła mi palcem ...no ale przecież jem...jednak nerwy i stres robią swoje...
Zapomniałam spytać o to szczepienie na krztusiec...eh ta skleroza...