reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Kochana też przeszłam ciążę pozamaciczną i to po in vitro , przy następnym podejściu miałam bardzo podobne objawy jak przy cp, ale to już mi wyobraźnia platała figle [emoji4] no i teraz w tej ciąży też bardzo się bałam, wręcz poplakałam się przy gin ...
Trzymam kciuki za wysoką betę i staraj się te złe myśli odrzucić jak najdalej [emoji173]
Czyli to już 3 twoja ciąża? Pierwsza pozamaciczna ? Druga normalna i 3 też? Cieszę się ze mi to napisałaś bo dałaś mi nadzieję że może być dobrze . A miałaś usunięty jajowod? Czy chemią byłaś leczona? Bo ja laparoskopia i jajowod zachowany i właśnie owulacja z jajnika po jego stronie Ale robiłam drożność w styczniu i badania pokazało niby drożne

Ja właśnie wróciłam z drugiej bety po 15 muszę jechać po wyniki. Boję się !!

No i ciągle mam wrażenie jakbym okresu zaraz miała dostać [emoji2356]

No ja zrobiłam dzisiaj pierwsza Betę i chyba bez sensu bo pewnie w sobotę zamknięte laboratoria 😑

Cieszę się, że nie jestem jedyna, która tak ma [emoji6] samo to mnie sprawia, że czuję się lepiej [emoji1787]
No ja też tak mam z tym pobolewaniem na okres Mi lekarz powiedział, że to normalne A z objawami mam tak że cieszę się jak są bo jestem spokojnieksza ale jak tylko jest spokój to wariuje a potem jak znowu są to się martwię czy to dobrze Istne szaleństwo 😂

Ostatnia edycja:
No ja zrobiłam dzisiaj pierwsza Betę i chyba bez sensu bo pewnie w sobotę zamknięte labolatoria 😑

No ja też tak mam z tym pobolewaniem na okres Mi lekarz powiedział, że to normalne A z objawami mam tak że cieszę się jak są bo jestem spokojnieksza ale jak tylko jest spokój to wariuje a potem jak znowu są to się martwię czy to dobrze Istne szaleństwo 😂
Nic sie nie stanie jak ponowna bete zrobisz w poniedzielek 😊 ja robilam po 96h wtedy przyrost musi byc min 175%. Wiadomo najlepiej po 48h ale wazne jest ze urosnie i ile urosnie

Czyli to już 3 twoja ciąża? Pierwsza pozamaciczna ? Druga normalna i 3 też? Cieszę się ze mi to napisałaś bo dałaś mi nadzieję że może być dobrze . A miałaś usunięty jajowod? Czy chemią byłaś leczona? Bo ja laparoskopia i jajowod zachowany i właśnie owulacja z jajnika po jego stronie Ale robiłam drożność w styczniu i badania pokazało niby drożne
To jest moja 4 ciąża (wszystkie 3 po in vitro)Z 1 mam prawie 6latka, 2 cp[emoji26], 3 mam prawie 3 latka , no i teraz 4 ciąża cud naturalny [emoji16]
Cp miałam w jajowodzie prawym , miałam laparoskopie i zachowany Jajowód. I też jak już czuje owu A nie zawsze ,to tylko z tego prawego .

@Piernik98 kciuki za wizytę

Dziewczyny które robiły betę kciuki za przyrosty :)

Dziewczyny słuchajcie jestem w 6 ciazy I uwierzcie w każdej objawy się różniły. W pierwsze moglam jesc I jesc.. Duuuzo jajek .. mdlosci pomyliłam z niestrawnoscia bo krótko trwały.

W drugiej 5 miesiecy mdlosci I nie pamiętam co się że mną działo...

W trzeciej spoko, nie pamietam mocnych mdlosci, jakieś ciągnięcia itd na początku może

W czwartej tez spoko jadłam gniazdka codziennie.

W piątej nie jadłam słodyczy A sałatki zdrowe.. Na początku bol jak na okres I tyle.

W żadnej nie bolały nie piersi.

Teraz bolą piersi, mdlosci okropne, zmeczona, moglabym lezec caly dzien A nie mogę... każda ciąża inna

To jest moja 4 ciąża (wszystkie 3 po in vitro)Z 1 mam prawie 6latka, 2 cp[emoji26], 3 mam prawie 3 latka , no i teraz 4 ciąża cud naturalny [emoji16]
Cp miałam w jajowodzie prawym , miałam laparoskopie i zachowany Jajowód. I też jak już czuje owu A nie zawsze ,to tylko z tego prawego .
A powiedział ci lekarz z którego jajnika byla owulacja tym razem? Super że się udało tym razem naturalnie zajsc w ciążę! Miałaś jakieś poważniejsze problemy czy po prostu nie wychodziło i zdecydowaliscie o in vitro ?

reklama
No ja zrobiłam dzisiaj pierwsza Betę i chyba bez sensu bo pewnie w sobotę zamknięte laboratoria [emoji58]

No ja też tak mam z tym pobolewaniem na okres Mi lekarz powiedział, że to normalne A z objawami mam tak że cieszę się jak są bo jestem spokojnieksza ale jak tylko jest spokój to wariuje a potem jak znowu są to się martwię czy to dobrze Istne szaleństwo [emoji23]
[emoji85][emoji1787] Ciężko nam dogodzić [emoji6]

Do góry