Angelika22
Fanka BB :)
Monia z tym ze się poznamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zle w domu i tak ja gotuje, on raz na miesiac albo zadziej bo ma dosc gotowania po pracy ciagle mi wtyka nos w gotowanie, to robie zle tamto robie zle ale zje i tak ze smakiem wszystko ostatnio nawet mi powiedzial ktorymi nozami moge kroic cytryne a ktorumi nie bo się tępią jak zamieszałam nozem we wrzątku ziemniaki to myslalam ze umrze takze zle i jeszcze raz zlePiernik jak to jest mieć męża kucharza ? Mój inżynier wiecznie się zatrzymujemy przy każdej większej budowie , jak widzi skupisko żurawi to jest w niebie
Ledwo do domu wlazła to juz milion pretensji o wszystko...taki byl spokoj bez niej problem nawet ze pralka sie przesunela jak wirowało....jakby to w ogole nasza wina byla masakra...mam nadzieje ze da mi w piatek lekarz te leki na uspokojenie bo bez nich jestem jak tykająca bombaJa z TESCIOWA tez nie zostawiłam nigdy syna choć ma 5 dzieci i 7 wnucząt
Wiem ja sobie też czasem mam wrazenie ze jestem jedyną taką pechową osobą na calym swiecie...Piernik współczuje