reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Jestem po, dzięki Bogu wszystko okej.

Nie wiem czy wszystkie pytania zapamiętałam, ale 17tc, nie biorę duphastonu i nie miałam wcześniej plamień, teraz były takiego koloru ceglastego, trochę na bieliźnie i trochę na papierze.

Ale do rzeczy, przebadała mnie wzdłuż i wszerz, nie znalazła nic niepokojącego na szczęście... na pytanie skąd plamienie zasugerowała, że podczas wczorajszej wizyty może doszło do jakiegoś uszkodzenia. Ale nie widzi już krwi w drogach rodnych, na usg dzidzia wariowała, fhr 145.

Mam nadzieję, że ma rację i że to faktycznie nic takiego ☺ Dzięki za wszystkie kciuki i miłe słowa :)
Super że
Jestem po, dzięki Bogu wszystko okej.

Nie wiem czy wszystkie pytania zapamiętałam, ale 17tc, nie biorę duphastonu i nie miałam wcześniej plamień, teraz były takiego koloru ceglastego, trochę na bieliźnie i trochę na papierze.

Ale do rzeczy, przebadała mnie wzdłuż i wszerz, nie znalazła nic niepokojącego na szczęście... na pytanie skąd plamienie zasugerowała, że podczas wczorajszej wizyty może doszło do jakiegoś uszkodzenia. Ale nie widzi już krwi w drogach rodnych, na usg dzidzia wariowała, fhr 145.

Mam nadzieję, że ma rację i że to faktycznie nic takiego ☺ Dzięki za wszystkie kciuki i miłe słowa :)
Super że wszystko jest ok🙂

reklama
Rano przez ta pomylke to forum stalo sie prywatne i dlatego nie bylo go widac a to to forum co mialo byc naprawde prywatne stalo sie wszelako dostepne. Administrator ka miala to naprawic i skoro wrocilo to forum a dziewczyny milcza to znaczy ze sa juz w swoim kręgu 😀
No właśnie rano było chyba prywatne bo Rumiankowa widniała jako moderator, później już nic nie było A teraz nie mam dostępu chyba do tego prywatnego i jestem na ogólnym. Nie ogarniam o co w tym chodzi 😜

Kanalowka na nfz refunduje tylko od jedynki do trójki, boczne zęby już nie A to one najczęściej się psują :(

Dziewczyny jak się dziś czujecie? U mnje pierwszy raz od dłuższego czasu ładna pogoda ale za to źle się dziś wyjątkowo czuje. Mam nadzieję że to minie bo ja w ciąży to wyjątkowo dużo panikuje hehe
A to nie jest tak że w ciąży przysługuje na wszystkie zęby? czytałam specjalnie przed wizytą ale nie powiem żeby z jakiegoś sprawdzonego, rzetelnego źródła bo wujka google i natknęłam się na kilka artykułów właśnie że leczenie kanałowe w ciąży obejmuje wszystkie zęby na nfz ale mogę się mylić, skoro pracujesz w tej branży pewnie masz informacje z pierwszej ręki

Ja to nawet nie wiem gdzie tego forum prywatnego szukać. Też jestem od kwietnia. Prawie cały czas się udzielam, miałam tylko krótką przerwę jak wrociłam do pracy i nie ogarniałam bo było tego dla mnie za dużo.
Ja tak samo, może nie udzielam się za często bo telefon w ciągu dnia odkładam na bok ,mam inne priorytety, ale w wolnej chwili lubię wpaść poczytać, popytać..

Dziewczyny jak często używacie detektora tętna bo ja mam obawy... Niby pisze, że to nie szkodzi ale mnie np pobolewa po w miejscu gdzie są maluchy i nie wiem czy to od masażu głowica czy co...

reklama
Do góry