reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Do mnie to po prostu jeszcze jakoś nie dociera 🙈 Może teraz zacznie, jak już mi brzuch wywaliło albo dopiero jak zacznę czuć ruchy młodej 😁... albo jak urodzę xD😂
A mnie blokuje płeć 😂 ze nie mogę jeszcze szaleć z zakupami 😂 a nie umiem tak kupować jakoś w ciemno i nie mam nic jeszcze 🤷🏼‍♀️ Ale jak tylko się dowiem to łaaaaa będzie szał 😁😂 ja się borykam w ciąży ciagle z kaszlem takim swędzeniem gardła :/ a ja już bardzo kaszlem to aż ciągnie na wymioty nie wiem od czego i zapytałam wczoraj gina ale nie powiedział mi w sumie od czego to :/ myślałam ze może od tarczycy ale nie wiem 🤷🏼‍♀️ Dziś już mnie bardzo meczy :(

A mnie blokuje płeć 😂 ze nie mogę jeszcze szaleć z zakupami 😂 a nie umiem tak kupować jakoś w ciemno i nie mam nic jeszcze 🤷🏼‍♀️ Ale jak tylko się dowiem to łaaaaa będzie szał 😁😂 ja się borykam w ciąży ciagle z kaszlem takim swędzeniem gardła :/ a ja już bardzo kaszlem to aż ciągnie na wymioty nie wiem od czego i zapytałam wczoraj gina ale nie powiedział mi w sumie od czego to :/ myślałam ze może od tarczycy ale nie wiem 🤷🏼‍♀️ Dziś już mnie bardzo meczy :(

Jeździsz autem z klimatyzacją? Ja tak mam od klimy 😬

Ja też czekam na płeć, bo jak dziewczynka to nie mam za bardzo co kupować, bo wszystko po mlodej jeszcze urodzona miesiac wczesniej wiec pory roku sie beda zgadzac 😅 a jak chlopak to bede mogla troche poszalec 😂

Ja tak mam przy zgadze. Zdarza mi się często po nocy, że wstaję po prostu z bólem gardła. :/

Właśnie sobie powyciagalam z szafki i oglądałam moje dotychczasowe zakupy 😍 są urocze i bardzo mi się fajnie na sercu robi jak na nie patrze 😍😍😍
Kombinezon upolowałam przez przypadek, jak z ciekawości przeglądałam Vinted. Jest jak nowy, z przesyłką zapłaciłam 30zl, a ten sam w Smyku jest za 130zl. Poczułam się przez to mistrzem oszczędzania 😂😂😂 i coś czuję że na to konto wydam na inne rzeczy znacznie więcej niż powinnam bo już sobie znalazłam usprawiedliwienie że przecież oszczędzam 😎😂
Świetny ten kombinezon, sama bym w takim chętnie przezimowała :D

reklama
Do góry