reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ten nie ponieważ u mnie ich nie ma ale inny z takim skladem lactovaginal jest bezpieczny napewno w ciazy.Stosowalas ten probiotyk?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Partner ile ma wzrostu?To jachyba wielkolud przy was 185
L
Lebkuchen_mum
Gość
Wlasnie smaruje od poczatku ciazy ale smarowalam 3 roznymi rzeczami i wciaz to samo...ale tez nad tym myslalam. Odstawie calkowicie na kilka dni moze i zobaczymy.Ja miałam też wysypkę i okazało się, że oliwka dla kobiet w ciąży mnie uczula, pomimo, że smarowałam całe ciało wysypka była tylko na brzuchu.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Dobra zrobilam dzis ryzykowny krok. Po raz pierwszy wyrwalam sobie wąsik (meszek bardziej) woskiem...specjalnie niby dedykowany do tych okolic. Czekalam na ten dzien bo akurat w razie co nie musze nigdzie wychodzic przez kilka dni ogolnie wrazenia takie...nie bolało...az sie zdziwilam, wyrwalo praktycznie wszystko ale zrobilam tylko po bokach ust tak na sprobowanie bo jak bedzie cos nie tego to bede chodzic z 2 plackami a nie calym czerwonym wąsem no i tak nie bolalo nic ale sa lekkie zaczerwienienia i czuje takie jakby mrowienie...posmarowalam alantanem mascią...mam nadzieje ze to jednak zejdzie do rana
martini6
Fanka BB :)
Ekstra gratuluje podwójnieU mnie dziś dobre wiadomości , po pierwsze dzwonili z poradni genetycznej ze z usg i pappa ryzyko wad genetycznych jest bardzo niskie
Po drugie mąż zdał egzamin
Można odetchnąć .....
martini6
Jeździsz autem z klimatyzacją? Ja tak mam od klimy
Właśnie nie raz włączyliśmy ale już w ogóle zaczęło mnie dusić. Nie wiem kurczę od czego
ola32
Hm.... brzmi ciekawie. Któraś wie jak to się załatwia?Czytałam, że kobietom w ciąży należy się opieka położnej od 21tc. Wrzucam wycinek z informacją, punkt 4.
Ja zamierzam siebie wybrać położna i z tego korzystać, tym bardziej że to pierwsze dziecko
A mogłabyś wrzucić zdjęcie tej listy? Jestem ciekawa, bo nie zaczęłam jeszcze myśleć o wyprawce...Ja też jestem zielona ale korzystam z listy z książek "mamy dla mamy"
Ja kupiłam na razie 3 przesłodkie body I też nic więcej...Spokojnie... Ja też nie robię wyprawki ja wciąż się obawiam aby nic no nie wiem...nie zapeszyć? Zacznę kupować później
Ja też się bardzo bałam cieszyć, ale postanowiłam sobie że po prenatalnych odpuszczam, mówię znajomymi dalszej rodzinie. Ile można wciąż się bać Na każdej wizycie lekarz używa słowa "wzorowo", więc chyba czas się z tego cieszyćA wiecie co... Dziś miałam te prenatalne i dalej do mnie nie dociera, że jestem w ciąży.. Nadal boje cieszyć się i komukolwiek powiedzieć.. Za tydz zacznę 2 trymestr mam też wizyte u mojego lek... To może wtedy w końcu do mnie dotrze i będę mogła się cieszyć ciąża i Dzieckiem
Hahaha, dziewczyny a oprócz kiecki z selfieroom macie jakieś sprawdzone, podkreślające ciążę ubrania? Ja chciałam dzisiaj na pocztę ubrać się tak, żeby podkreślić mój minibrzuszek i zorientowałam się że wszystkie moje ciuchy sprzed ciąży są oversize albo rozmiar większe ;D Miałam kompleks fałdek na brzuchu i chodziłam w samych workowatych, a teraz nie mam ani jednej w której widać brzuszek.
Sabina17
Ja tez nie znam jaka plec ale niebieskie jyz przezylam znydzilomnie rozowe tez teraz srawiam ba rozne kolory ktire pasuja u tu i tuA mnie blokuje płeć ze nie mogę jeszcze szaleć z zakupami a nie umiem tak kupować jakoś w ciemno i nie mam nic jeszcze Ale jak tylko się dowiem to łaaaaa będzie szał ja się borykam w ciąży ciagle z kaszlem takim swędzeniem gardła :/ a ja już bardzo kaszlem to aż ciągnie na wymioty nie wiem od czego i zapytałam wczoraj gina ale nie powiedział mi w sumie od czego to :/ myślałam ze może od tarczycy ale nie wiem Dziś już mnie bardzo meczy
reklama
Sabina17
Tez tyle co jaPartner ile ma wzrostu?