reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

A propo to też macie od całej rodziny serię złotych rad? Mnie ostatnio teściowa uczyła jak prawidłowo schodzi się po schodach....

Ja z kolei od początku super przyswajałam, a teraz nie mogę już na niego patrzeć. No ale jak trzeba to trzeba.

Przepraszam, kocisko mi wlazło na klawiaturę i opublikowało za wcześnie:(

reklama
Przepraszam, kocisko mi wlazło na klawiaturę i opublikowało za wcześnie:(
U mnie jeszcze nikt nie wie oprócz mojej najstarszej siostry ale ona wie że nie lubię złotych rad więc jak ja nie zapytam to mi nic na siłę nie doradza😁ja chce mieć pewność że wszystko jest ok na wizycie u jak coś to w środę planujemy jechać do moich rodziców i im powiedzieć że będą dziadkami

Taka już rola matki, póki nie byłam po tej stronie mocy to się śmiałam z przewrażliwionych mam, a teraz wiem, że ta rola będzie jedną z najtrudniejszych i zarazem najlepszych w życiu:)
Do łatwych nie należy fakt 😊 ale uśmiech dziecka i przytulona główka do piersi daje tyle radości że jest nie do opisania 😁 czasami córka daje mi w kość ale już nie wyobrażam sobie życia bez Niej ❤️

U mnie jeszcze nikt nie wie oprócz mojej najstarszej siostry ale ona wie że nie lubię złotych rad więc jak ja nie zapytam to mi nic na siłę nie doradza😁ja chce mieć pewność że wszystko jest ok na wizycie u jak coś to w środę planujemy jechać do moich rodziców i im powiedzieć że będą dziadkami
To jeden z najbardziej wzruszających momentów jeszcze przed Wami :)

Ja zasypiam na boku a budze sie na brzuchu i tak...albo w ogole na plecach gdzie nigdy nie spalam w takiej pozycji bo mi bylo zle....takze i tak i tak nie dobrze dla ciazy 😅
Ja tez sie ostatnio budze na plecach gdzie nie zdarzało mi się to przed ciaza za czesto.
Chodzę spac na brzuchu albo raczej na pol brzuchu pol boku :D brzuszka nie mam to nie przeszkadza

@Ika89biel udanej rocznicy 🥂🥂🧊🍾
@Ragda stooo lat🎂🎂

Stres minie... jak tylko dziecko osiągnie wiek dojrzały :D
Po rozmowach z moja mama i babcią, nie mija :D babcia jeat pod 80 a mama po 50, babcia dalej martwi się o mame :D ja mam 25 i mama o mnie dalej, powiem więcej, tak pokochali mojego męża ze im troska wzrosła o jedną osobę ;)

U mnie rady jeszcze się nie zaczęły ;) Mama tam czasem zgani mnie, że czegoś nie powinnam albo coś powinnam, ale na razie tak w granicach rozsądku 😅 Teściowa nam się w ogóle nie wtrąca, więc luz :) Zobaczymy, jak się bobo urodzi 🙈
Haha, obawiam się że po narodzinach to każdy będzie miał najwięcej do powiedzenia :D Moja siostra jak urodziła to nawet obce baby na ulicy się wtrącały jak nosić dzidzię. Mam wrażenie, że rodzicielstwo wtedy staje się dla narodu dobrem wspólnym..

reklama
Do góry