reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

A propo to też macie od całej rodziny serię złotych rad? Mnie ostatnio teściowa uczyła jak prawidłowo schodzi się po schodach....

Ja z kolei od początku super przyswajałam, a teraz nie mogę już na niego patrzeć. No ale jak trzeba to trzeba.

Przepraszam, kocisko mi wlazło na klawiaturę i opublikowało za wcześnie:(

reklama
Przepraszam, kocisko mi wlazło na klawiaturę i opublikowało za wcześnie:(
U mnie jeszcze nikt nie wie oprócz mojej najstarszej siostry ale ona wie że nie lubię złotych rad więc jak ja nie zapytam to mi nic na siłę nie doradza😁ja chce mieć pewność że wszystko jest ok na wizycie u jak coś to w środę planujemy jechać do moich rodziców i im powiedzieć że będą dziadkami

Taka już rola matki, póki nie byłam po tej stronie mocy to się śmiałam z przewrażliwionych mam, a teraz wiem, że ta rola będzie jedną z najtrudniejszych i zarazem najlepszych w życiu:)
Do łatwych nie należy fakt 😊 ale uśmiech dziecka i przytulona główka do piersi daje tyle radości że jest nie do opisania 😁 czasami córka daje mi w kość ale już nie wyobrażam sobie życia bez Niej ❤️

U mnie jeszcze nikt nie wie oprócz mojej najstarszej siostry ale ona wie że nie lubię złotych rad więc jak ja nie zapytam to mi nic na siłę nie doradza😁ja chce mieć pewność że wszystko jest ok na wizycie u jak coś to w środę planujemy jechać do moich rodziców i im powiedzieć że będą dziadkami
To jeden z najbardziej wzruszających momentów jeszcze przed Wami :)

Ja zasypiam na boku a budze sie na brzuchu i tak...albo w ogole na plecach gdzie nigdy nie spalam w takiej pozycji bo mi bylo zle....takze i tak i tak nie dobrze dla ciazy 😅
Ja tez sie ostatnio budze na plecach gdzie nie zdarzało mi się to przed ciaza za czesto.
Chodzę spac na brzuchu albo raczej na pol brzuchu pol boku :D brzuszka nie mam to nie przeszkadza

@Ika89biel udanej rocznicy 🥂🥂🧊🍾
@Ragda stooo lat🎂🎂

Stres minie... jak tylko dziecko osiągnie wiek dojrzały :D
Po rozmowach z moja mama i babcią, nie mija :D babcia jeat pod 80 a mama po 50, babcia dalej martwi się o mame :D ja mam 25 i mama o mnie dalej, powiem więcej, tak pokochali mojego męża ze im troska wzrosła o jedną osobę ;)

U mnie rady jeszcze się nie zaczęły ;) Mama tam czasem zgani mnie, że czegoś nie powinnam albo coś powinnam, ale na razie tak w granicach rozsądku 😅 Teściowa nam się w ogóle nie wtrąca, więc luz :) Zobaczymy, jak się bobo urodzi 🙈
Haha, obawiam się że po narodzinach to każdy będzie miał najwięcej do powiedzenia :D Moja siostra jak urodziła to nawet obce baby na ulicy się wtrącały jak nosić dzidzię. Mam wrażenie, że rodzicielstwo wtedy staje się dla narodu dobrem wspólnym..

reklama
Do góry