reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostęp :) Myślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
Witam w weekend chwilę byłam nie obecna bo za dużo się działo ale z chęcią chciałabym uczestniczyć w forum prywatnym

O matko dziewczyny ale lećcie z postami ja oddelegowałam męża o 3 w trasę i muszę was nadrobić przez weekend ponad 60stron.Ja w sobotę miałam wielkie zakupy i łażenie po sklepach z córką żeby kupić ubranie na egzamin teraz wygląda jak studentka a nie uczennica 8 klasy .Później wielkie koszenie trawy pół nocy spać niemogłam bo bolały krzyże i nogi.W niedzielę prawie całą przespałam obudziłam się o 14 bo opamiętałam się że obiad trzeba zrobić ale mój m z córką cały zrobili mi zostało tylko podać.Ja z chęcią chciałabym być na forum prywatnym ale zrozumiem jak się nie zakwalifikuję bo wiem że są dziewczyny które mają już swoją paczkę i udzielają się od początku.Ja jestem bardziej z tych co słuchają i czytają niż się udzielają zwłaszcza w tematach o których nie mają pojęcia.Życzę miłego dnia i udanych wizyt

Dziewczyny czy robicie rzęsy w ciąży?
Ja się obawiam i chodzę w swoich krótkich malowanych, sama nie wiem bo to jednak klej i może lepiej nie zakładać w ciąży

To tak jak u mnie z wloskim - mialam w liceum, jeszcze na kurs chodzilam i dupa. Teraz rozumiem dosc dobrze, jakies nieskomplikowane filmy moge ogladac, Disneya mam opanowanego do perfekcji po wlosku, ale nie wiem czemu nie potrafie sie przelamac zeby mowic. Chyba jedynie z ciotka mojego m, bo ona nic innego nie rozumie, wiec jakos sila rzeczy musze do niej mowic po wlosku 😉
Mi w sumie kurs teraz duzo pomogl, pojde juz sama do apteki czy cos zalatwie ale i tak jesli jest tylko mozliwosc to po angielsku mowie bo sie wstydze tego ułomnego niemieckiego 😂

U mnie lekarz pracuje w szpitalu który jest dość blisko co ma swój plus. Bo ostatnio zamknęli nam porodówkę. I cały czas się zastanawiam czy nie zmienić lekarza żeby właśnie pracował w szpitalu. Tylko co mu wtedy powiedzieć.. 🤔
Ja też się nad tym zastanawiałam, ale z drugiej strony - jaka jest pewność że ten właśnie lekarz odbierze poród?
Dokładnie to już teraz nie pamiętam, ale wypisywal coraz większe bzdury, mieszał sie w swoich wypowiedziach i rozwalił chyba nas wszystkie zdjeciem brzucha- było widać że tam ma poduszke, dziewczyny go zgłosiły i konto zostało zablokowane.
Tylko
Zgadzam się... teraz mam doktorke w szpitalu którym ostatnio byłam na badaniu jak plamienia dostałam i lekarz który mnie przyjmow był zdziwiony że godzine jechałam specjalnie do ich szpitala zamiast pojechać do swojego w swoim mieście... Ale jak dowiedział się że mam doktorke z ich podziału odrazu zmienił podejście... aczkolwiek różnie to też bywa bo w poprzedniej ciąży miałam lekarza który był ordynatorem w moim mieście A chodziłam do niego prywatnie i przy porodzie olal mnie totalnie zero zainteresowania i tak samo jak lerzalam w szpitalu przed porodem...
Bo to dużo zależy od samego lekarza. Ja co prawda doświadczenia z porodem jeszcze nie mam, ale pamiętam jak miałam mieć operację kolana - leczenie prowadziłam najpierw u jednego lekarza, który mnie później operował i wszystko było pięknie i cacy. Kolejną operację musiałam mieć w szpitalu dedykowanym takim przypadkom jak ja, również chodziłam do lekarza, który finalnie mnie operował i ten z kolei nie dość że mnie olał, to jeszcze pozszywał tak, że do końca życia będę mieć zaburzoną funkcję chodzenia i klękania..

reklama
Witam sie😁 nie śpię od 5 swoją drogą nie wiem czemu mogę dziecko nie może chociaż do tej 7 pospać 🤦‍♀️ miałam ja posłać do żłobka bo widzę że bardzo tęskni za dziećmi ale tak się boje więc dzisaj odpuszczam

Do góry