reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostęp :) Myślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
Witam w weekend chwilę byłam nie obecna bo za dużo się działo ale z chęcią chciałabym uczestniczyć w forum prywatnym

O matko dziewczyny ale lećcie z postami ja oddelegowałam męża o 3 w trasę i muszę was nadrobić przez weekend ponad 60stron.Ja w sobotę miałam wielkie zakupy i łażenie po sklepach z córką żeby kupić ubranie na egzamin teraz wygląda jak studentka a nie uczennica 8 klasy .Później wielkie koszenie trawy pół nocy spać niemogłam bo bolały krzyże i nogi.W niedzielę prawie całą przespałam obudziłam się o 14 bo opamiętałam się że obiad trzeba zrobić ale mój m z córką cały zrobili mi zostało tylko podać.Ja z chęcią chciałabym być na forum prywatnym ale zrozumiem jak się nie zakwalifikuję bo wiem że są dziewczyny które mają już swoją paczkę i udzielają się od początku.Ja jestem bardziej z tych co słuchają i czytają niż się udzielają zwłaszcza w tematach o których nie mają pojęcia.Życzę miłego dnia i udanych wizyt

Dziewczyny czy robicie rzęsy w ciąży?
Ja się obawiam i chodzę w swoich krótkich malowanych, sama nie wiem bo to jednak klej i może lepiej nie zakładać w ciąży

To tak jak u mnie z wloskim - mialam w liceum, jeszcze na kurs chodzilam i dupa. Teraz rozumiem dosc dobrze, jakies nieskomplikowane filmy moge ogladac, Disneya mam opanowanego do perfekcji po wlosku, ale nie wiem czemu nie potrafie sie przelamac zeby mowic. Chyba jedynie z ciotka mojego m, bo ona nic innego nie rozumie, wiec jakos sila rzeczy musze do niej mowic po wlosku 😉
Mi w sumie kurs teraz duzo pomogl, pojde juz sama do apteki czy cos zalatwie ale i tak jesli jest tylko mozliwosc to po angielsku mowie bo sie wstydze tego ułomnego niemieckiego 😂

U mnie lekarz pracuje w szpitalu który jest dość blisko co ma swój plus. Bo ostatnio zamknęli nam porodówkę. I cały czas się zastanawiam czy nie zmienić lekarza żeby właśnie pracował w szpitalu. Tylko co mu wtedy powiedzieć.. 🤔
Ja też się nad tym zastanawiałam, ale z drugiej strony - jaka jest pewność że ten właśnie lekarz odbierze poród?
Dokładnie to już teraz nie pamiętam, ale wypisywal coraz większe bzdury, mieszał sie w swoich wypowiedziach i rozwalił chyba nas wszystkie zdjeciem brzucha- było widać że tam ma poduszke, dziewczyny go zgłosiły i konto zostało zablokowane.
Tylko
Zgadzam się... teraz mam doktorke w szpitalu którym ostatnio byłam na badaniu jak plamienia dostałam i lekarz który mnie przyjmow był zdziwiony że godzine jechałam specjalnie do ich szpitala zamiast pojechać do swojego w swoim mieście... Ale jak dowiedział się że mam doktorke z ich podziału odrazu zmienił podejście... aczkolwiek różnie to też bywa bo w poprzedniej ciąży miałam lekarza który był ordynatorem w moim mieście A chodziłam do niego prywatnie i przy porodzie olal mnie totalnie zero zainteresowania i tak samo jak lerzalam w szpitalu przed porodem...
Bo to dużo zależy od samego lekarza. Ja co prawda doświadczenia z porodem jeszcze nie mam, ale pamiętam jak miałam mieć operację kolana - leczenie prowadziłam najpierw u jednego lekarza, który mnie później operował i wszystko było pięknie i cacy. Kolejną operację musiałam mieć w szpitalu dedykowanym takim przypadkom jak ja, również chodziłam do lekarza, który finalnie mnie operował i ten z kolei nie dość że mnie olał, to jeszcze pozszywał tak, że do końca życia będę mieć zaburzoną funkcję chodzenia i klękania..

reklama
Witam sie😁 nie śpię od 5 swoją drogą nie wiem czemu mogę dziecko nie może chociaż do tej 7 pospać 🤦‍♀️ miałam ja posłać do żłobka bo widzę że bardzo tęskni za dziećmi ale tak się boje więc dzisaj odpuszczam

Do góry