Martaa24
Fanka BB :)
Dobrze ze nie tylko ja taki zboczekZabijcie mnie... źle przeczytałam w co jest ta kołderka i podusia...[emoji81][emoji1787]
Już półtora miesiąca bez porządnego seksu i takie efekty...
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ze nie tylko ja taki zboczekZabijcie mnie... źle przeczytałam w co jest ta kołderka i podusia...[emoji81][emoji1787]
Już półtora miesiąca bez porządnego seksu i takie efekty...
PadłamEj co do maszyny do szycia to m sie tak rozszalal z robieniem ubranek do swoich sesji, juz coraz lepiej mu idzie i ciagle szuka nowych materialow, ze juz mu sie zaczyna snic po nocy. Dzis w nocy przez sen probowal mi pizame sciagnac, myslalam ze ma ochote na cos, a on przez sen ze materialu potrzebuje!!No myslalam ze sie zsikam ze smiechu! Tak ze ten, chyba nie tylko nam kobietom sie udzielaja durne sny w ciazy
![]()
Ja sobie z kolei nie wyobrażam jak można spać na brzuchuJa chyba też kupię już tego rogala do spania, bo zaczyna się robić niewygodnie [emoji16]
Ogólnie to mi nadal ciężko, gdyż przed ciążą moja ulubiona pozycja snu to na brzuszku [emoji85]
Nie wysypiam się na tym boczku, lub na wznak [emoji58]
Inna, pod Bydgoszczą...o inicjałach MEL [emoji81][emoji16] już w okolicach 60 lat ale wciąż siedzi w nowościach - czyli się rozwija [emoji846]O kurcze, brzmi dokładnie jak moja dawna ginekolog, do której chodziłam jeszcze przed ciążą i przed przeprowadzką do innego miasta (powód: mąż). Wspominałaś że jeździsz do lekarza do Bydgoszczy. Ja właśnie tam do niej trafiłam. Może to ta sama :-) Jeśli tak to ja też ją uwielbiałam i bałam się jej jednocześnieJej inicjały MWS.
Wiesz co jak możesz to otwórz prywatne forum i zaproś dziewczyny te co uważasz a my jak będziemy to jak nam się któraś rzuci ze jej nie ma to dopiszemy i tyle a reszta dziewczyn niech sobie zostanie na tym otwartym i będą sobie pisać kiedy chcą czy to 3 razy czy 100 razy w ciągu dnia. Uważam, ze to najlepsze rozwiązanie. Jesteśmy tutaj od początku codziennie po kilka stron do max 5 a dziś nie było mnie kilka godzin i nagle mam do nadrobienia tyle stron i wszystko prawie osoby które wcześniej się nie odzywał wiec to raczej oczywiste, ze nagle bum. Dziewczyny będą sobie w tedy pisać na otwartym co chcą z czasem może sama sobie swoje zamknięte i tyle. Nie pytaj kto chce dołączyć tylko weź zaproś sama nas![]()
Też myślę że tak by było najbardziej sprawiedliwie, no i przytulnie na forum zamkniętym [emoji6]Dobra ! Nie cytuje bo dziś wyszło mi chyba 40 coś postów [emoji2356][emoji1787]
Piszę to co zapamiętałam:
Witaj Pierniczku cieszę się że wróciłaś [emoji173]
[emoji3544][emoji3544]Co do prywatnego forum uważam, że powinny się znaleźć tylko te osoby, które do tej pory się udzielały i już. Bez wklejanie osób, które nas tylko podczytywały. Takie moje zdanie, bo i tak nie będą się udzielać i tak. Zostaje to forum i mogą sobie tu pisać, my już wiemy o sobie bardzo duzo, a nowe osoby wchodzą i tworzą tylko zamęt- no sorry większość nikow, które się udzielają pamiętam i kojarzę jak u nich wygląda sytuacja etc.
Wydaje mi się że dawanie 2 tygodni nowym osobom to też non sens gdy te osoby od nowa będą zadawały pytania i będzie taki bałagan jak tu.
Ja też dziś nie miałam czasu zerknąć na forum, wróciłam z imienin A tu prawie 400 postów [emoji1787][emoji1787] mowie o wariatki,ale nadrobiłam [emoji173]
Nie jestem za tym by na wstępie dodawać nowe osoby do zamknięte to forum.
Ja chyba też kupię już tego rogala do spania, bo zaczyna się robić niewygodnie![]()
Ogólnie to mi nadal ciężko, gdyż przed ciążą moja ulubiona pozycja snu to na brzuszku![]()
Nie wysypiam się na tym boczku, lub na wznak![]()
UwielbiamJa sobie z kolei nie wyobrażam jak można spać na brzuchu![]()
Nie bolesne tylko takie dziwne... gdzieś pewnie coś mi na jakiś nerw naciska albo cos takiego.
Ale się ubawilam [emoji1787]Ej co do maszyny do szycia to m sie tak rozszalal z robieniem ubranek do swoich sesji, juz coraz lepiej mu idzie i ciagle szuka nowych materialow, ze juz mu sie zaczyna snic po nocy. Dzis w nocy przez sen probowal mi pizame sciagnac, myslalam ze ma ochote na cos, a on przez sen ze materialu potrzebuje!! [emoji23][emoji2358] No myslalam ze sie zsikam ze smiechu! Tak ze ten, chyba nie tylko nam kobietom sie udzielaja durne sny w ciazy [emoji23]
Ja też będę zamawiać, poprzednia bardzo szybko mi się zniszczyła. Tym razem kupię chyba 2 -jedną dla mnie, druga dla męża bo przy każdej okazji mi podbierałJa jutro odbieram poduchę ciążową [emoji4] już się nie mogę doczekać. Liczyłam, że doręczą w sobotę ale nie...i całą sobotę i niedzielę przeleżała w magazynie...a mogła pode mną [emoji13]