EvilDesiree
Fanka BB :)
Grrrr to niedobrze...Ponoć nawet zdjęć nie dają. Bo kuzynka była u nich na prenatalnych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grrrr to niedobrze...Ponoć nawet zdjęć nie dają. Bo kuzynka była u nich na prenatalnych
A co z mieszkaniem jeśli mogę spytać, sytuacja już opanowana?Tak, prosilo mnei na priv kilka osob, otoczylo wsparciem i w ogole. Zrozumialam tez zeby nie brac do siebie wszystkiego po prostu sytuacja zyciowa sie poprawila, stresu duuuzi odeszlo wiec i samopoczucie wrocilo i takie zyciowe zrozumienie brakowalo mi bardzo rozmów tutaj. Nie mam za bardzo z kim tak popisac no i zżyłam sie z wami wlasnie
Będę trzymać kciuki za Twoje starania [emoji3590] powodzenia i dzięki za życzenia [emoji3059][emoji8]Hej Dziewczyny! Nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta [emoji6] Pozwoliłam sobie napisać do was póki wątek jeszcze otwarty. Przyznaję, że podczytuję was regularnie bo ciekawi mnie co u was słychać, chociaż ostatnio tyle piszecie, że ciężko nadążyć [emoji854][emoji14]
Cieszę się, że mogłam z wami pobyć tutaj oficjalnie chociaż te 5 tygodni a potem z przyczajki do dzisiaj [emoji28]
Chciałam Wam życzyć spokojnych kolejnych miesięcy ciąży i szczęśliwego rozwiązania [emoji4]
Bardzo się cieszę, że wasze bobaski rosną zdrowo!
Trzymam kciuki za dodatkowe badania/amniopunkcję dwóch dziewczyn [emoji8]
chyba Sandra i Ilsia jeśli się nie mylę, przepraszam, ale ciężko spamiętać wszystkie nicki [emoji2960]
Dziękuję @Rumiankowa za wsparcie, a także @Karanga [emoji8]
@Asia Kasia denerwowałam się razem z Tobą, kamień z serca, że z bąbelem wszystko dobrze.
@niemandin hogwartowe śpiochy sztos [emoji2956]
Wszystkich nie dam rady wymienić ale niech żadna nie czuje się pominięta, cieszę się że was poznałam bez wyjątku [emoji6]
Trzymajcie się ramy i majtek mamy [emoji1787] i nie wszczynajcie za często g... burzy [emoji14]
Tymczasem ja za miesiąc wracam do starań i mam nadzieję że na kolejnym mamowym wątku spotkam równie świetne laseczki jak wy [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja bym zrezygnowała. Żebyś później nie żałowała bo akurat złapiesz.Mam straszna ochote na szynke parmensnska z buleczka i maselkiem czosnkowym. Ale nigdy nie przeszlam toksoplazmozy. Mam tez ochote na tatarek ale sie bardzo powstrzymuje jakir wasze zdanie jest na ten temat. Lekars kazal mi uwazac na surowe mieso a mi poprostu na sama mysl slina cieknie
Super dizkeuje zobacze sobie na to. No wiesz ja zbytnio z domu nie wychodze bo nie mam zwyczajnie po co wiec osluchac tez nie mam sie jak
Dla mnie też zwlaszcza ze nigdy w szkole niemieckiego nie mialam i przyjechalam do austrii nie umiejac nawet dzien dobry ale taki kurs gdzie uczą niemieckiego po niemiecku to bez porownania. Tego co nauczylam sie w 3 miesiace to na bank nie nauczylabym sie w polsce przez rok gdyby to polscy nauczyciele prowadzili
Przed ciaza tez, zaczelo sie jakies 4 lata temu i chyba za kazdym razem jest gorzej. Moja lekarka dawala mi juz rozne leki i poki co z roznymi skutkiem, no ale teraz nie moge nic z tego brac. Prawde mowiac liczylam na to, ze w ciazy te migreny ustapia troche, ale mam wrazenie, ze jest na odwrot. Do tego u mnie to zwykle jest od zmian pogody, a w tym roku pogoda tu jest fatalna. Polozna teraz kazala brac Paracetamol 1000mg, ale tez prawie nic nie pomaga, wiec cierpie tak te 4 dni, prawie co tydzien i zale sie tu dziewczynom Nie jestem w stanie nic robic.