reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja trafiłam na forum dopiero końcem maja wcześniej nie wiedziałam o jego istnieniu. Widać jakie jesteście tu zżyte i powiem szczerze, że ciężko się wbić w zgraną grupę:), dlatego nie proszę o przyjęcie na prywatne forum może z czasem sobie zasłużę :) pozdrawiam

ZAPRASZAM DO UDZIAŁU W ANKIECIE:

Nie będzie potem, że ta głupia @niemandin czy @Rumiankowa mnie nie dodała, zdecydujemy wszystkie [emoji16]
No ja się nie wypowiem w ankiecie bo mnie przekierowało przez przeglądarkę a nie pamietam hasła żeby się zalogować (korzystam z apki).
Ale wszem i wobec ogłaszam, że jestem za mniej popularną opcją czyli: wszystkie chętne z 2 okresem [emoji846]

Myślisz że są takie osoby ?.kurde , ja chyba jestem za ufna do ludzi 🙈
Ja raczej mało aktywna np na fb, nawet znajomi nic nie widzą. To może brzmieć smiesznie, ale robiąc sobie zdjęcie na fb pokazujesz złodziejowi co masz w domu. Zdjęcia dziecka też nikt nie zobaczy obcy. Panikara nie jestem ale jestem zawsze ostrożna

Dziewczyny a jak u was z wagą? Bo ja już od jakiś 2 tygodni nie wymiotuję jem normalnie a waga cały czas stoi w miejscu 🤔 a jestem już w 2 trymestrze

Szczerze mówiąc mnie ciągle zżera stres, mimo, że na prenatalnych wszystko było dobrze to we wtorek mam normalną wizytę i już się boję czy wszystko jest nadal dobrze. Sama siebie nie poznaję bo zazwyczaj do wszystkiego podchodziłam trzeźwo a teraz panikuję.. Pozdrawiam i trzymam kciuki za udaną wizytę:)
Dziękuję [emoji3590] wszystkie kciuki mile widziane [emoji846][emoji106] tyle dobrego, że mam z rana - o 8.30

Ja ostatnio ważyłam się w 9 tygodniu na wizycie u ginekologa, a w 14 tygodniu zapomniałam. Jak pójdę w 18 to zobaczymy :D Brzuch urósł, ale czy wagowo coś się zmieniło to nie mam pojęcia. Dopiero teraz zaczynam w miarę normalnie jeść.

reklama
Do góry