reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Cześć dziewczyny ;)
Widze, że od wczorajszego wieczora pojawił się ogrom postów, zaraz będe nadrabiać ;)
Korzystam z ostatniego dnia pobytu na wsi, byłam z siostra na długim spacerze. Pogoda fajna, słońce delikatnie przebija się przez chmurki. Wszystkim wam życzę miłego dnia :)
Umówiłam na jutro na 8:30 wizyte u ginekologa w luxmed - ostatnio byłam tam 5tyg temu, może wystawią jakieś nowe skierowanie na badania krwi...ale najbardziej chciałabym, żeby zrobili mi usg...w nadziei, że powie ze ładnie dzidzia się rozwija. Tak sobie czasem myślę, że trisomie18 lekarz zobaczyłby w usg gdyby coś nie tak było...jakoś muszę się pocieszać. Zapytam ginekologa o mój wynik z badań prenatalnych może też coś doradzi czy Nifty czy Sanco robić ja już sama nie wiem...

reklama
Dziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostęp :) Myślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
Też chętnie dołączę 😁

No i wróciły wymioty 😭 a to chyba dlatego że nie wzięłam wczoraj wieczorem leku tylko dzisiaj rano dopiero, więc poza standardowym porannym pawiem , zwróciłam śniadanie i jeszcze w aucie wymiotowałam 😔 bo jednak spróbowałam się ruszyć z domu i podjechaliśmy z chłopcami pod szkołę żeby pojeździli na rowerach. Ja siedziałam w aucie a i tak paw poszedł. To jest takie wkurzające już no! Teraz znowu w łóżku z książką... Mąż robi obiad a chłopcy mu pomagają znaczy przeszkadzają ;)

Hej 😁 ciężki długi weekend, na szczęście dzisiaj można trochę odpocząć. U mnie wczoraj było z 35 stopni ledwo żyłam do tego 3 razy zbierało się na burze i tylko błyskało się i grzmiało a po ty znowu planik 🥵 dzisiaj jest trochę chłodniej więc będę żyć 😁

reklama
Do góry