reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Prosze bardzo [emoji6] chociaz troche glupio mi tu tak spamowac. Taki torcik na Baby Shower. Ktoras z Was bedzie robic Taka impreze?
Zobacz załącznik 1132608
Wow piękny [emoji3059]
Ja nie robię takiej imprezy chociaż każda okazja dobra by się nawcinac [emoji16]
Jestem raczej aspołeczna niestety... ograniczyłam się do informowania koleżanek via messenger [emoji12]
I tak będę robić dalej [emoji4]

No i skoro dziecko nieplanowane to i budżetu na dziecko brak [emoji12] trzeba przyoszczedzic..

A właśnie sobie uswiadomilam, że w lutym mamy wielką imprezę zarezerwowaną w lokalu...Mati 18, Miki 16 i ja 41...chyba jeszcze chrzciny dorzucę co by taniej było... goście Ci sami plus kilkunastu nastolatków hehe...ale co tam [emoji6]

reklama
Ja jeszcze nie wiem bo prenatalne w czwartek ale my z mężem bardzo chcemy trzeciego chlopca :) nie dlatego że mam rzeczy bo wszystko porozdawalam ale po prostu ja się czuję chlopakową mamą :) staram się oczywiście wyobrażać sobie w głowie sytuację gdyby jednak to mała dziołcha była i już to zaakceptowałam ale jednak liczę na synusia :)

Patrzcie jakie my wszystkie jesteśmy różne 😁 Ja za to bardzo pragnę córeczki i boję się szczerze jak zareaguje, jak jednak okaże się chłopcem 🙈

Wow piękny [emoji3059]
Ja nie robię takiej imprezy chociaż każda okazja dobra by się nawcinac [emoji16]
Jestem raczej aspołeczna niestety... ograniczyłam się do informowania koleżanek via messenger [emoji12]
I tak będę robić dalej [emoji4]

No i skoro dziecko nieplanowane to i budżetu na dziecko brak [emoji12] trzeba przyoszczedzic..

A właśnie sobie uswiadomilam, że w lutym mamy wielką imprezę zarezerwowaną w lokalu...Mati 18, Miki 16 i ja 41...chyba jeszcze chrzciny dorzucę co by taniej było... goście Ci sami plus kilkunastu nastolatków hehe...ale co tam [emoji6]
No ja juz sie zastanawiam jak to bedzie z urodzinami, bo teraz dziecie bedzie grudniowe a Susanna jest styczniowa. Ale chyba poki chyba nie bede laczyc bo za duza roznica wieku. Tutaj zwykle wszyscy wynajmuja sale z parkiem zabaw dla dzieci, zaprasza sie najczesciej cala klase plus rodzic, czasem rodzenstwo. Zwykle kolo 50 osob, wiec sala + dekoracja + picie i jedzenie + prezenciki dla wszystkich dzieci, itd mnie kosztowalo ok 400€, ale sa i takie mamy co biora catering, animatorow, dekoracje salí i wtedy to juz jest ok 1000€.

Też bym chciała dziewczynkę i tak czułam do 13 tygodnia. Teraz na 85% będzie chłop więc szansa jeszcze jest 😁
Ha ha..ja tak po stracie Amelki jak zaszłam w ciążę i okazało sie, ze chłopak to aż do końca miałam nadzieję, że co nieco mu odpadnie miedzy nogami 😆a teraz czuję, że będzie chłopak ciekawe czy mnie intuicja zawiedzie czy nie...

Dzięki za kciuki, 2 egzaminy na 5 😁❤️ Jeszcze o 17 kolejny, ale tu już luzik :)

Dziś oficjalnie wkroczyłam w drugi trymestr, juhuuu! 🎉😁 I jak na złość złamał mi się ząb, będę musiała go usunąć, bo boli :( Któraś z Was usuwała zęba w ciąży? Wszystko było ok?
Gratuluję znanych egzaminów😊.Wiem na pewno ze można leczyć ,ale wyrywać hmmm....

Dzięki za kciuki, 2 egzaminy na 5 😁❤ Jeszcze o 17 kolejny, ale tu już luzik :)

Dziś oficjalnie wkroczyłam w drugi trymestr, juhuuu! 🎉😁 I jak na złość złamał mi się ząb, będę musiała go usunąć, bo boli :( Któraś z Was usuwała zęba w ciąży? Wszystko było ok?

Moja koleżanka usuwała 8kę w 5miesiącu. Mówiła, że nic nie czuła tylko jak znieczulenie przestało działać to bolało i Apap średnio pomagał.

reklama
Też bym chciała dziewczynkę i tak czułam do 13 tygodnia. Teraz na 85% będzie chłop więc szansa jeszcze jest 😁

U mnie na prenatalnych powiedział, że dla niego dziewczynka (nie mówił procentowo). Teraz idę do mojego 30.06 i mam nadzieję że mi powie. Potwierdzi lub nie 🙈

Do góry