reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja dziś wstałam hmm o 6.30 na zastrzyk a potem i tak pospałam do 9 :D aktualnie leżymy z kundlem na hamaku i odpoczywamy po nocy 😂😁 Chociaż mam sporo prania do zrobienia i męża później muszę wymienić w pracy chociaż na kilka godzin :) wczoraj była u nas moja mama, ogarnęła mi ogródek, aż biedną plecy bolały na koniec i strasznie głupio mi było :( no i przywiozła tort dla mojego małża bo ma urodziny :D także super był wczorajszy dzień :) a dziś wieczorem będę dalej szukać tętna dzidzi na detektorze :p

reklama
Pozdrawiamy :D

Załączniki

• 20190828_135145_HDR.jpg
    20190828_135145_HDR.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 81
Witam kobietki ☺️ U nas dziś upał 30 stopni 😍 ja wcześniej spałam od 22-9 rano jak zabita 😂 teraz już usypiam koło 23 i budzę sie codziennie po 3 na siusiu a potem koło 7-8 i leżę sobie do 9 z kiciusiem moim 🥰😜 my dziś idziemy na „piwko” ze znajomymi wiec w końcu się ogarnę i umaluje 😂 bo na codzień nie ma motywacji 😜 miłego dzionka kochane 😘😜🦋

Witam [emoji6]
U nas czyli na Kaszubach, wczoraj było gorąco i parno, dziś już jest czym oddychać, dla mojego M lepsza taka pogoda ,bo siedzi na budowie, A wczoraj zjarał sobie plecy juz. Jak bylam wczoraj u niego na naszej działce, to się śmiał, że wyglądamy razem jak ciasteczko oreo[emoji23][emoji23][emoji23] A co to będzie do końca lata [emoji28]

Witam [emoji6]
U nas czyli na Kaszubach, wczoraj było gorąco i parno, dziś już jest czym oddychać, dla mojego M lepsza taka pogoda ,bo siedzi na budowie, A wczoraj zjarał sobie plecy juz. Jak bylam wczoraj u niego na naszej działce, to się śmiał, że wyglądamy razem jak ciasteczko oreo[emoji23][emoji23][emoji23] A co to będzie do końca lata [emoji28]
Dobre dobre 😂😂

Prosze bardzo 😉 chociaz troche glupio mi tu tak spamowac. Taki torcik na Baby Shower. Ktoras z Was bedzie robic Taka impreze?
Zobacz załącznik 1132608
Prześliczny torcik 😍 ja przy chłopcach nie miałam baby shower , ale robiłam mojej siostrze i teraz bym chciała :) po to głównie żeby się spotkać z psiapsiółami zanim zaniemogę po porodzie na jakiś czas :)
Siostrze zamawiałam dekorowane babeczki dzidziusiowe wyglądały przesłodko :) były jej psiapsióły, mama i teściowa :) robiliśmy w kawiarni, bardzo miło było :)

reklama
Prześliczny torcik 😍 ja przy chłopcach nie miałam baby shower , ale robiłam mojej siostrze i teraz bym chciała :) po to głównie żeby się spotkać z psiapsiółami zanim zaniemogę po porodzie na jakiś czas :)
Siostrze zamawiałam dekorowane babeczki dzidziusiowe wyglądały przesłodko :) były jej psiapsióły, mama i teściowa :) robiliśmy w kawiarni, bardzo miło było :)
Dziekuje 😊 No wlasnie ja tutaj nie mam takich bliskich kolezanek ani rodziny, spotykamy sie tylko z rodzicami innych dzieci z klasy Susanny, wiec w sumie nie wiem, nie czuje az tak bliskiego kontaktu. Ale zobacze na jesien, moze po tej pandemii ludzie beda mieli wieksza ochote sie spotkac, to wtedy pomysle. Ale mam ochote zrobic sobie tort haha 😉

Do góry