reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe odpowiedzi i wsparcie. Faktycznie od wczoraj bardzo szaleją mi hormony na szczęście zdaje sobie z tego sprawę, tylko trudno to pohamować. Biorę się już w garść bo synek nie wie co się dzieje, probowal mnie nawet nakarmić lodami bo zauważył że zaczynam się śmiać jak to robi 🥰 nie wiem czemu panie umówiły mnie tak wcześnie na prenatalne, poprzednio miałam w równym 13+0 może faktycznie nie było widać tak dobrze z tego powodu, ważne że on widział to co trzeba czyli przepływy i narządy. Zdjęcia dostałam ale moze na dwóch widać jakikolwiek zarys

Załączniki

• 15918051559457735174420372655820.jpg
    15918051559457735174420372655820.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 71
Boże dziewczyny jak ja nienawidzę szpitali i tak bardzo tęsknię za Córeczka ☹️
Dobra, widzę że czas włączyć pozytywne myślenie :) ten akurat szpital możesz lubić bo tu Ci pomogli pracujący w nim lekarze, ktoś się przejął, córeczka jest z tatusiem, niech się sobą troszkę nacieszą, za pół doby będziesz z nimi z powrotem :), za kilka godzin jeszcze raz zobaczysz swojego dzidziusia na kolejnym USG, na obchodzie koniecznie pytaj o wszystko co Ci tylko przyjdzie do głowy, nie ma głupich pytań, skoro będziesz mieć pod ręką źródło wiedzy skorzystaj z niego :) , teraz musisz odpoczywać zwłaszcza że nie masz tu nic innego do roboty, to bardzo dobrze, bo przy malutkiej córeczce co chwila coś robiłaś, to jest te małe pół dnia tylko dla Ciebie, skorzystaj, posłuchaj muzyki, sikaj bez widowni (pierworódki się zdziwią ale Ty na pewno wiesz o co chodzi 😁 ), poszukaj imion dla dzidziusia, kup sobie coś fajnego przez neta może kieckę ciążowa na lato :) , pogadaj z koleżankami z pokoju, zmartwienie podzielone na dwie brzmi lżej ;) , wesprzyj kogoś dobrym słowem, one też się pewnie martwią skoro są tam z Tobą. Także włącz pozytywne myślenie! Same pozytywne wibracje muszą dochodzić do brzucha! Będzie dobrze :)

Dzięki dziewczyny za miłe odpowiedzi i wsparcie. Faktycznie od wczoraj bardzo szaleją mi hormony na szczęście zdaje sobie z tego sprawę, tylko trudno to pohamować. Biorę się już w garść bo synek nie wie co się dzieje, probowal mnie nawet nakarmić lodami bo zauważył że zaczynam się śmiać jak to robi [emoji3059] nie wiem czemu panie umówiły mnie tak wcześnie na prenatalne, poprzednio miałam w równym 13+0 może faktycznie nie było widać tak dobrze z tego powodu, ważne że on widział to co trzeba czyli przepływy i narządy. Zdjęcia dostałam ale moze na dwóch widać jakikolwiek zarys
No widzisz jaki kochany synek [emoji173]
Byłaś szybko zapisana na te prenatalne , tydzień różnicy i by było napewno lepiej widać, i to nie wina kg[emoji6] teraz glowa do góry i Tylko się cieszyć[emoji7]

Dzięki dziewczyny za miłe odpowiedzi i wsparcie. Faktycznie od wczoraj bardzo szaleją mi hormony na szczęście zdaje sobie z tego sprawę, tylko trudno to pohamować. Biorę się już w garść bo synek nie wie co się dzieje, probowal mnie nawet nakarmić lodami bo zauważył że zaczynam się śmiać jak to robi 🥰 nie wiem czemu panie umówiły mnie tak wcześnie na prenatalne, poprzednio miałam w równym 13+0 może faktycznie nie było widać tak dobrze z tego powodu, ważne że on widział to co trzeba czyli przepływy i narządy. Zdjęcia dostałam ale moze na dwóch widać jakikolwiek zarys

Głowa do góry! ❤️ Tak jak dziewczyny piszą, najważniejsze teraz Wasze zdrowie i dobre samopoczucie Mamusi :) Oczywiście żadnego odchudzania, ewentualnie więcej zdrowego żarełka i Wam obojgu wyjdzie to na dobre ❤️ I nie wmawiaj sobie żadnych głupotek, najważniejsze że wszystko jest ok i bobo zdrowe!

Dobra, widzę że czas włączyć pozytywne myślenie :) ten akurat szpital możesz lubić bo tu Ci pomogli pracujący w nim lekarze, ktoś się przejął, córeczka jest z tatusiem, niech się sobą troszkę nacieszą, za pół doby będziesz z nimi z powrotem :), za kilka godzin jeszcze raz zobaczysz swojego dzidziusia na kolejnym USG, na obchodzie koniecznie pytaj o wszystko co Ci tylko przyjdzie do głowy, nie ma głupich pytań, skoro będziesz mieć pod ręką źródło wiedzy skorzystaj z niego :) , teraz musisz odpoczywać zwłaszcza że nie masz tu nic innego do roboty, to bardzo dobrze, bo przy malutkiej córeczce co chwila coś robiłaś, to jest te małe pół dnia tylko dla Ciebie, skorzystaj, posłuchaj muzyki, sikaj bez widowni (pierworódki się zdziwią ale Ty na pewno wiesz o co chodzi 😁 ), poszukaj imion dla dzidziusia, kup sobie coś fajnego przez neta może kieckę ciążowa na lato :) , pogadaj z koleżankami z pokoju, zmartwienie podzielone na dwie brzmi lżej ;) , wesprzyj kogoś dobrym słowem, one też się pewnie martwią skoro są tam z Tobą. Także włącz pozytywne myślenie! Same pozytywne wibracje muszą dochodzić do brzucha! Będzie dobrze :)
Dziękuję Ci za ten post ❤️ uśmiałam się jak napisałaś o sikaniu bez widowni 😂 ale żeby to było tylko sikanie 😂

reklama
Do góry