reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Jestem zła wściekła! Podobno miała być na wizycie 2 czerwca dziwne bo l4 mam do 9...zapisała mnie na wizytę 24 do faceta bo Pani doktor nie ma dzisaj terminów a ja nie wiem czy z moją ciąża jest wszystko ok siedzę pod ośrodkiem i płacze jak dziecko [emoji24][emoji24][emoji24]
Kurczę...ale to jest niemożliwe żeby ciężarnej nie przyjęli. Wróć tam i porozmawiaj.
Nagły przypadek i już.
Nie poddawaj się i nie denerwuj.

reklama
Nie przyjmnie mnie bo ma ful... Przeciągnęła l4 do 24... Ale kur... Jakim cudem l4 do 9 a niby miałam mieć wizytę 2 to jak ona później może wystawić l4 7 dni do przodu? A po drugie wie że jestem po poronieniu i po przedwczesnym porodzie jak można taka pacjentkę zostawiać samej sobie?
U mnie w przychodni to nie do pomyślenia...przykre to bardzo [emoji3064]

O właśnie, pytanie do Was, które są już mamuśkami - czy np kupując wózek zwracałyście uwagę, żeby był neutralny i zostawiałyście dla kolejnych dzieciaczków, czy raczej sprzedawałyście? Odkąd się dowiedziałam, że najprawdopodobniej będzie dziewczynka, mam ochotę kupić jakiś słodziaśny (nie różowy xD) wózek, ale rozsądek podpowiada, żeby wybrać jednak taki, który później wykorzystam w razie syna.

Ja przy pierwszym dziecku kupilam szary wózek i będzie mi służył już trzeci raz, nie kupuje nowego 😁

Dziewczyny mam takie głupie pytanie :D
Jak się podaje miesiące?
Bo jestem przekonana, ze ktoś z rodziny zapyta a ja nie wiem - aplikacja podaje mi 3 miesiąc kalendarzowy ale 4 miesiąc ciąży. I teraz się zastanawiam jakiej odpowiedzi udzielić :D

Dziewczyny mam takie głupie pytanie :D
Jak się podaje miesiące?
Bo jestem przekonana, ze ktoś z rodziny zapyta a ja nie wiem - aplikacja podaje mi 3 miesiąc kalendarzowy ale 4 miesiąc ciąży. I teraz się zastanawiam jakiej odpowiedzi udzielić :D

Ja odpowiadam w tygodniach, fajną mają wtedy minę🤭
A jeśli chodzi o miesiące, to jesteś w 4 😉

reklama
Do góry