reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja też sobie nie wyobrażam, a drugiego bejbika chcemy dopiero jak sie wybudujemy za 2/3 lata, więc będę zmuszona... po tabletkach mi odwołalo równo, potem zastąpiłam PolaRing i przy nich już bylo ciut lepiej, ale jednak hormony to hormony :/
My jak zaczęliśmy budowę córka miała 2 latka syn urodził się 4miesiące po przeprowadce na swoje

Jestem zła wściekła! Podobno miała być na wizycie 2 czerwca dziwne bo l4 mam do 9...zapisała mnie na wizytę 24 do faceta bo Pani doktor nie ma dzisaj terminów a ja nie wiem czy z moją ciąża jest wszystko ok siedzę pod ośrodkiem i płacze jak dziecko 😭😭😭

Jeny, a może wejdź typowo do Pani Doktor i zapytaj się czy Cię przyjmie?

Jestem zła wściekła! Podobno miała być na wizycie 2 czerwca dziwne bo l4 mam do 9...zapisała mnie na wizytę 24 do faceta bo Pani doktor nie ma dzisaj terminów a ja nie wiem czy z moją ciąża jest wszystko ok siedzę pod ośrodkiem i płacze jak dziecko 😭😭😭
To idz do kogoś prywatnie :) wtedy nawet od ręki lub za kilka dni Cie przyjmą

Też bym tak zrobiła. Powiedz że masz obawy czy wszystko jest ok i że to nie z Twojej winy pomylili terminy (skoro zwolnienie Co dali do 9-go to chyba wizyta 2-go byłaby bez sensu). Może lekarz się zgodzi Cię przyjąć a Ty będziesz spokojniejsza.

Witam serdecznie przyszłe mamy. Chciałabym dołączyć do forum 🙂. Mam 39 lat i poniżej zdjęcie naszego pierwszego Szczęścia 😍. Co prawda zdjęcie sprzed prawie miesiąca, obecnie mamy 15 tydzień.
IMG_20200609_095230.jpg

My też wszystko sami mąż malował z teściem płytki kładli fakt że ja niemogłam być przy malowaniu ale cała budowa wcześniej była na moich barkach dosłownie i w przenośni.Papiery .robotnicy.fizycznie też się nie oszczędzałam mąż w trasie to tylko telefonicznie.Do tego odbiór zgłaszałam w 8 miesiącu ciąży 3 razy na 3 piętro po schodach do starostwa bo czegoś brakowało cud że wtedy nie urodziłam także powodzenia i cierpliwości przy budowie bo wiem ile to kosztuje

Nie przyjmnie mnie bo ma ful... Przeciągnęła l4 do 24... Ale kur... Jakim cudem l4 do 9 a niby miałam mieć wizytę 2 to jak ona później może wystawić l4 7 dni do przodu? A po drugie wie że jestem po poronieniu i po przedwczesnym porodzie jak można taka pacjentkę zostawiać samej sobie?

reklama
Do góry