reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Powodzenia pozostałym dziewczynom na dzisiejszych wizytach ✊

Co do nocy moja też byla beznadziejna. Bolał mnie kręgosłup, nie mogłam się ulozyc. Jak zasnęłam to młody się budzil albo siku mi się chciało. A na koniec jeszcze śniło mi się, że urodziłam ale polozne zabraly mi to dziecko nie mówiąc dokąd i nie informujac nawet czy to chłopiec czy dziewczynka i już do końca snu go nie oddali a to już minęły dwa dni od porodu w tym śnie.. a ja chodziłam zapłakana i zrozpaczona, że zabrali mi dziecko.. także w nocy sobie nie odpoczęłam 😂

reklama
Ja też nie mogę się już doczekać środy i mam taką frajdę z faktu, że i termin porodu i badań prenatalnych mamy tak samo... czuje się tak jakoś raźniej :D

Dziewczyny powodzenia na wizytach, jestem pewna, że wszystko będzie w najlepszym porządku i wzruszone pododajecie tu piękne fotki Waszych maleństw :*
Mam tylko nadzieję, że uda mi się nadrobić posty bo wciąż jestem o 10 stron do tyłu 😂
Mnie też to cieszy, możemy to przeżywać na tym samym etapie 😊

@Oliwia97🌼 @aniia00 gratuluje udanych wizyt! 😍
U nas też wszystko w porządku, moja na 80% dziewczynka pięknie rośnie, już 7.12cm a według OM 13+0 🙂 lekarz stwierdził że pięknie zaliczyłyśmy pierwszy trymestr, jestem bardzo szczęśliwa, bo nic złego się nie działo 😍 to była regularna wizyta po prenatalnych, teraz kolejna za 4 tygodnie i już tęsknię za widokiem z USG 😜
Dostałam zwolnienie na te 4 tygodnie, mam chodzić na fizjoterapię i masaże i dać odpocząć szyi i głowie a nie przesiadywać przy kompie pracując 👌
Dzisiejsza fotka trochę niewyraźna, bo księżniczka się rzucała 😜
P.S. Apropo teściowej... ja mam moją dosyć blisko bo dwa osiedla dalej i jest to kobieta która wszystko wie najlepiej i robi debili z ludzi którzy myślą inaczej 🤯 ale radzę sobie z nią, nie pozwalamy z mężem żeby się wtrącała, jak coś próbuje marudzić to jednym uchem wchodzi a drugim wychodzi, ale jak pomyślę że miałabym z nią mieszkac to byłby koniec! 🙉😀

Załączniki

• IMG_20200608_151112.jpg
    IMG_20200608_151112.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 74
Hej, ja od wczoraj zdycham z gorąca, 🥵u nas 30 stopni i duszno, wczoraj myślałam ze chociaż na wieczór popada deszcz a tu nic, dzisiaj to samo. W mieszkaniu mam klimatyzacje ale czekam na przegląd wiec jej nie używam, postawiłam wiatrak i tylko to daje żyć , na dodatek od dwóch dni boli mnie gardło, chyba skończy się niestety antybiotykiem....

Moja teściowa od początku twierdziła że chłopak i uwaga jak jej powiedziałam że czuje ze dziewczynka i tak obstawiam to ona z wyższością do mnie "no jeszcze się okaże".
Mąż też nastawiony na chłopca ale jak mu powiedziałam po prenatalnych że będzie miał córkę to i tak się ucieszył.
Zadzwoniłam do teściowej i mówię że dziewczynka, no słychać było ze zdziwiona i jakoś radości w głosie nie było ale padłam całkiem po jednym z jej tekstów.
Śmieje się do niej ze jej syn troche zawiedziony bo synka chciał a ona do mnie z tekstem spokojnie zrobicie sobie niedługo następne.
No poprostu walnęłam.
Moja sympatia do teściowej z poziomu bliskiego zeru spadła juz całkiem do zera.
Mam to samo z moją teściowa... Cały czas, że będzie drugi chłopiec a jak powiedziałam po prenatalnych, że jednak dziewczynka to stwierdziła że i tak nie wierzy 🙈 nie rozumiem, co w tym takiego dziwnego... Zazdrosna, że ona ma dwóch chłopaków czy co...
Moja teściowa do tej pory uważa że mój syn ( prawie 2 lata)miał być przecież dziewczynką i do końca ciąży mówiła że ona nie wierzy i może urodzę dziewczynkę 😒 nauczyłam się już wpuszczać jednym uchem a wypuszczac drugim

reklama
@Oliwia97🌼 @aniia00 gratuluje udanych wizyt! 😍
U nas też wszystko w porządku, moja na 80% dziewczynka pięknie rośnie, już 7.12cm a według OM 13+0 🙂 lekarz stwierdził że pięknie zaliczyłyśmy pierwszy trymestr, jestem bardzo szczęśliwa, bo nic złego się nie działo 😍 to była regularna wizyta po prenatalnych, teraz kolejna za 4 tygodnie i już tęsknię za widokiem z USG 😜
Dostałam zwolnienie na te 4 tygodnie, mam chodzić na fizjoterapię i masaże i dać odpocząć szyi i głowie a nie przesiadywać przy kompie pracując 👌
Dzisiejsza fotka trochę niewyraźna, bo księżniczka się rzucała 😜
P.S. Apropo teściowej... ja mam moją dosyć blisko bo dwa osiedla dalej i jest to kobieta która wszystko wie najlepiej i robi debili z ludzi którzy myślą inaczej 🤯 ale radzę sobie z nią, nie pozwalamy z mężem żeby się wtrącała, jak coś próbuje marudzić to jednym uchem wchodzi a drugim wychodzi, ale jak pomyślę że miałabym z nią mieszkac to byłby koniec! 🙉😀
Gratuluję udanej wizyty, oby więcej takich wieści ♥️

Do góry