Kkaarroollaa
Fanka BB :)
Mozna brac bo dha jest takim uzupelnieniem uzupelnieniem plusA to pregna dha to nie są te same witaminy co w pregna plus ? I można brać takie podwójne dawki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozna brac bo dha jest takim uzupelnieniem uzupelnieniem plusA to pregna dha to nie są te same witaminy co w pregna plus ? I można brać takie podwójne dawki ?
Wiitaj ja tu jestem odnordawna mamy razem badania prenetne tez moe mogesie doczekac tobedzie moje 3 dziexko.Wracam do świata żywych! Nie wiem czy mnie pamiętacie, pisałam trochę jedynie na początku. Mdłości i opieka nad córka wyłączyły mnie z życia na miesiąc. Do dziewczyn które czekają na pierwsze dziecko: celebrujcie ten czas jak tylko się da i cieszcie się wszystkim: Mdłościami, brakiem sił na wstanie z łóżka, zachciankami, i tym ze rodzina nie pozwala Wam podnieść nawet małej torby z zakupami.
Druga ciąża mnie trochę zaskoczyła: mdłości trwają 24h i nagle nikogo nie dziwi ze 109 razy dziennie musisz podnieść placzace 10 kg z podłogi. A doświadczenie wymiotowania z przestraszona córka pod pachą zostanie ze mną na długo.
nie jestem w stanie nadrobić całego wątku, gratuluje dziewczynom które maja dobre wieści po prenatalnych. Ja na swoje muszę poczekać do 16 czerwca, dziś 11+2 wg USG z końca maja.
@aninek zrobiłam jednak etykiety bez danych personalnych więc mogę się pochwalić
Zobacz załącznik 1130203
Ale świetne. Super@aninek zrobiłam jednak etykiety bez danych personalnych więc mogę się pochwalić
Zobacz załącznik 1130203
Super pomysł[emoji7][emoji481]@aninek zrobiłam jednak etykiety bez danych personalnych więc mogę się pochwalić
Zobacz załącznik 1130203
Dziewczyny, które używają detektora - na której ścianie macie łożysko?
Ja mam na przedniej i słyszałam, że to może utrudnić wyłapanie tętna i również ruchy czuje się później
Tak, ludzie na pewno biorą to za pewnik ja dopóki nie poroniłam tez chyba brałam to za oczywiste - w sensie, ze takie rzeczy się zdarzają ale rzadko itp.Też mam łożysko na przedniej ścianie niestety,lekarz mówił,że działa ono jak materac ochronny i będę odczuwała ruchy dziecka znacznie później,bo dodaje kilka cm
Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje❤
My po wizycie poinformowaliśmy rodziców ,rodzeństwo i kilka bliskich znajomych i wiecie co odechciało mi się robić tego dalej. Na wiadomość,że drugi chłopiec od prawie każdej osoby usłyszeliśmy rozczarowany ton i "o jooooj" ,"eeee chłopiec" i tym podobne, to było straszne, aż się popłakałam ze złości. Sama marzyłam o dziewczynce, ale żeby od prawie wszystkich takie teksty słyszeć to naprawdę przykro. Nikt się nie zapytał nawet czy dziecko zdrowe, każdy bierze chyba to za pewnik, bo inaczej nie rozumiem. Teraz po euforii przyszedł u mnie kryzys.