reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny siedze przed gabinetem, co prawda jeszcze pol godziny, ale wolalam przyjsc wczesniej, bo to bardzo duzy szpital. Narazie zmierzyli mi cisnienie i czekam. Corcia z tata poszli do parku obok i beda na mnie czekac. Tutaj chyba nawet telefonem nie mozna nagrywac.
Trzymamy kciuki !!! Będzie dobrze wszystko !! ❤️

reklama
U nas dzisiaj chyba będzie padać bo ciemno tak ponuro :( wstałam o 9 a leżę teraz po śniadanku w salonie i powiem szczerze za raz poszłabym daje spać 🤷🏼‍♀️😒 dziś zero siły i energii a miałam dom posprzątać ale chyba sobie daruje 😜 nawet nie chce mi się dupy ruszyć i obiad naszykować a mąż wraca z pracy po 13 😜 chyba dziś później zjemy 😂

Dziewczyny , czy wy oprócz pani z balonami widzicie moja prośbę ? Bo się załamałam, bo ja widzę tylko zdjęcie ☀️🙉🙈🙊 a ja potrzebuję 2 moderatorki od was i pytanie, czy chcecie mieć tez dział zamknięty ❓🤷🏼‍♀️

Dział zamknięty chyba już by się nam przydał, a moderatorki to może @Rumiankowa i ktoś jeszcze? Ja się nie nadaje 😁

Tak tak, dział zamknięty chcemy [emoji16][emoji873]
Też popieram że może @Rumiankowa @martini6
Obojętnie w sumie :-) przecież i tak będziemy się wspierać i sobie pomagać:-)
Dziewczyny , czy wy oprócz pani z balonami widzicie moja prośbę ? Bo się załamałam, bo ja widzę tylko zdjęcie [emoji3508][emoji86][emoji85][emoji87] a ja potrzebuję 2 moderatorki od was i pytanie, czy chcecie mieć tez dział zamknięty [emoji780][emoji2372]

Mąż dzwonił do tej kliniki gdzie mam prenatalne i niestety nie dość, ze nie będzie mógł pójść ze mną to jeszcze nie nagrywają 😭 mogę sobie nagrać telefonem.

Jak mi przykro jest, do końca mialam nadzieje ;( bo to jednak tez pierwsze dziecko, chciałam żeby mógł zobaczyć, usłyszeć. A będzie siedział jak pachołek przed klinika.
U mnie niestety to samo! Jestem wkurzona! 😡 Szczególnie ze moja lekarka na poprzedniej wizycie mówiła ze do czerwca to na pewno się uspokoi i będzie można razem...Prenatalne w poniedziałek, narzeczony specjalnie wziął cały dzień wolnego i dupa. Dzwoniłam przed chwila i nie można... o nagranie zapomniałam zapytać wiec zaraz dzwonię drugi raz 🤨

reklama
Do góry