reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Mąż dzwonił do tej kliniki gdzie mam prenatalne i niestety nie dość, ze nie będzie mógł pójść ze mną to jeszcze nie nagrywają 😭 mogę sobie nagrać telefonem.

Jak mi przykro jest, do końca mialam nadzieje ;( bo to jednak tez pierwsze dziecko, chciałam żeby mógł zobaczyć, usłyszeć. A będzie siedział jak pachołek przed klinika.
Spokojnie, na połówkowe już wejdzie :) nagraj telefonem ile się da i poproś o zdjęcia :) a teraz może jeszcze byś miała dowcipnie i by się speszył ;)

reklama
Cześć Grudniowe Mamusie! Dołączam do Was dość późno, bo to mój 14 tc (13+3), prawdopodobnie Synek. Na ostatnim usg prenatalnym robionym 1.5 tyg temu, wszystko pomierzone i jest ok. Ale jedno mnie niepokoi... Czy też macie bóle i kłucie w dolnej części brzucha, czasami w pochwie? Bóle nie są silne, ale dokuczliwe. Bardzo mnie to martwi, tym bardziej, że pierwszą ciąże straciłam i boję się powtórki... ☹ Napiszcie proszę, jak to wygląda u Was?

Witaj w naszych skromnych progach ;)
co do kłucia zakładam, że macica się rozciąga... brzdąc rośnie więc wszystko musi się dopasować.
Też jestem po stracie więc rozumiem Twoje obawy ale głowa do góry! Będzie dobrze :)

Mąż dzwonił do tej kliniki gdzie mam prenatalne i niestety nie dość, ze nie będzie mógł pójść ze mną to jeszcze nie nagrywają 😭 mogę sobie nagrać telefonem.

Jak mi przykro jest, do końca mialam nadzieje ;( bo to jednak tez pierwsze dziecko, chciałam żeby mógł zobaczyć, usłyszeć. A będzie siedział jak pachołek przed klinika.

Ja też bardzo żałuję, że męża nie będzie ze mną, ale u nas lekarz chociaż nagrywa. Weź na wszelki wypadek pendrive, może lekarz bedzie wyrozumiały i jednak da Ci nagranie ;)

Spokojnie, na połówkowe już wejdzie :) nagraj telefonem ile się da i poproś o zdjęcia :) a teraz może jeszcze byś miała dowcipnie i by się speszył ;)
Speszyć by się nie speszył bo przecież to jest na tej leżance a nie na fotelu.

Smutno mi po prostu, nie tak to sobie jakoś wyobrażałam.

Ja też bardzo żałuję, że męża nie będzie ze mną, ale u nas lekarz chociaż nagrywa. Weź na wszelki wypadek pendrive, może lekarz bedzie wyrozumiały i jednak da Ci nagranie ;)

No właśnie wezmę ale nawet przy innych badaniach maja wyszczególnione ze nie nagrywają. Dziwne to. Szukałam po tych certyfikatach ale nie doczytywalam tego. Byłam pewna, ze można.

Tak oglądałam Wasze brzuszki i dzisiaj z szokiem stwierdziłam, ze u mnie tez powoli zaczyna być coś widać.
Myślałam, ze jak nie jestem szczupła to dłużej będzie się „ukrywać”.
Kochana mam pytanie - skąd pomysł, że nie jesteś szczupła? Widzę na zdjęciu mega zgrabną laskę 😍

Kurcze dziewczyny a ja ciągle co jakiś plamię .. jasnobrązowo ale plamie, martwię się tym chociaż niby czytałam że dopóki krwi nie ma to nie mam.o co się martwić. Ginekolog mówił że mam tylko odpoczywać i nie brać Duphastonu. A ja już sama nie wiem, czy u was też tak jest ?

reklama
Rumiankowa gdzie idziesz ? Ja mam 22 w Ginemedica ale pewnie tez nie wejdzie , nie pytałam jeszcze
Na grobli. Tam znalazłam termin do lekarza z certyfikatem taki jak mi odpowiadał. Ale nie wpadłam na to żeby pytac o to czy można nagrywać.

Do 22 jeszcze może się trochę rozluźnić... mam po cichu nadzieje, ze 26 w luxmedzie go wpuszcza na normalna wizytę.

Do góry