reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja tez bardzo bym chciała druga córeczkę ale Mąż powiedział że z 3 babami nie wytrzyma 😅😂
Hehe wytrzyma wytrzyma, swoją drogą ciesze się że między wami lepiej. (Mam nadzieję że nie pomyliłam Cię z kimś? Ale kojarzę że pisałaś że było źle między wami)

Mąż dzwonił do tej kliniki gdzie mam prenatalne i niestety nie dość, ze nie będzie mógł pójść ze mną to jeszcze nie nagrywają 😭 mogę sobie nagrać telefonem.

Jak mi przykro jest, do końca mialam nadzieje ;( bo to jednak tez pierwsze dziecko, chciałam żeby mógł zobaczyć, usłyszeć. A będzie siedział jak pachołek przed klinika.

Eh kurczę :( ale chociaż nagrać możesz.. ja nie mogłam A w uk tylko 3 usg na całą ciaze :/ potem jak coś nie tak to zrobią Ale takie szybkie króciutki.

Kurcze dziewczyny a ja ciągle co jakiś plamię .. jasnobrązowo ale plamie, martwię się tym chociaż niby czytałam że dopóki krwi nie ma to nie mam.o co się martwić. Ginekolog mówił że mam tylko odpoczywać i nie brać Duphastonu. A ja już sama nie wiem, czy u was też tak jest ?

Ja nie plamie Ale myślę że lekarz wie co robi.

Dziewczyny siedze przed gabinetem, co prawda jeszcze pol godziny, ale wolalam przyjsc wczesniej, bo to bardzo duzy szpital. Narazie zmierzyli mi cisnienie i czekam. Corcia z tata poszli do parku obok i beda na mnie czekac. Tutaj chyba nawet telefonem nie mozna nagrywac.

Trzymam kciuki, no ja pytałam I nie pozwoliła nagrać telefonem... za zdjęcia się płaci I jeszcze do tego taka nie miła byla.

Jestem za @Rumiankowa i może @Akuku doswiadczona mama 😁
Byłam kiedyś moderatorem na forum o Harrym Potterze, ale to z 15 lat temu 😂🙈

Myślę, że drugą moderatorką mogłaby zostać dziewczyna, która już jest mamuśką, dla równowagi :) @Akuku, @martini31?

Nigdy nie byłam moderatorem, nawet nie wiem co robi moderator.. druga sprawa, że nie wiem czy będę miała czas to wszystko ogarnąć?

Jejku znowu mnie mdli. Tym razem z głodu.. dzieci zjadły wszystkie bułki A chleb wyrasta dopiero.. jestem na jogurcie naturalnym I czuje się gorzej niż przed zmęczeniem go.

Chciałam się zdrzemnąć z Ami Ale nie usnę głodna. Idę zjeść owsianke z orzechami.

Ale ja rzadko tu ostatnio bywam, mam sesję i obronę przed sobą 😁

Myślę, że już jednogłośnie zostałas wybrana moja droga, nie próbuj się wymigać 😂
Ale sesja zaraz się kończy a do grudnia tyyyyle czasu :D

A tak całkiem serio - ja mogę to na siebie wziąć ale parę tygodni też będę znikać bo mam sporo urlopu do wykorzystania więc dobrze byłoby żeby druga moderatorka też była względnie dyspozycyjna ;)
Bo do moderacji to chyba najmniej wiedzy merytorycznej o macierzyństwie a bardziej takie organizacyjne sprawy? jakieś techniczne porządkowanie wątku?
Widzicie, ja nic nie wiem :d

reklama
Do góry