niemandin
Fanka BB :)
Ja jestem często tu ale czy się na moderatora nadaje to nie wiem
Grupa zamknięta zdecydowanie tak
Masz już plik z naszymi porodami i wiekiem z tego co pamiętam, nadajesz się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem często tu ale czy się na moderatora nadaje to nie wiem
Jestem za @Rumiankowa i może @Akuku doswiadczona mamaJa jestem często tu ale czy się na moderatora nadaje to nie wiem
DokładnieMasz już plik z naszymi porodami i wiekiem z tego co pamiętam, nadajesz się
Dziewczyny jade na obiad z mężem a potem prenatalne. Mega mam stresa.. Trzymajcie kciuki wizyta dopiero po 16
Haha dane wciąż niepełne ;pMasz już plik z naszymi porodami i wiekiem z tego co pamiętam, nadajesz się
Haha dane wciąż niepełne ;p
A może mamy kogoś kto ma doświadczenie w modelowaniu kiedykolwiek czegokolwiek?
Jak nie będzie chętnych to mogę spróbować
@Ragda @niemandin my tez po badaniach zawsze coś tam sobie planujemy dobrego mini świętowanie czy coś.
Powodzenia na wizytach!
Trzymam mocno !!Dziewczyny jade na obiad z mężem a potem prenatalne. Mega mam stresa.. Trzymajcie kciuki wizyta dopiero po 16
Jestem zaByłam kiedyś moderatorem na forum o Harrym Potterze, ale to z 15 lat temu
Myślę, że drugą moderatorką mogłaby zostać dziewczyna, która już jest mamuśką, dla równowagi @Akuku, @martini31?
A my 16 czerwca drugąąMy 17 czerwca 3 rocznicę