N
nakuga
Gość
Ja mam 36lat w domu dzieci w wieku 15, 9 i najmodszy największy rozrabiaka 2Hej
Gratulacje napisz coś więcej o sobie, w jakim wieku dzieciaki i jaka płeć. Ciąża planowana?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 36lat w domu dzieci w wieku 15, 9 i najmodszy największy rozrabiaka 2Hej
Gratulacje napisz coś więcej o sobie, w jakim wieku dzieciaki i jaka płeć. Ciąża planowana?
Ja mam 15 czerwca 1 rocznicę ślubuCześć dziewczyny! To już dzisiaaaj Nie mogę się doczekać aż zobaczę znów maluszka
Tymczasem zmykam na zakupy, jutro robimy małego grilla rocznicowego, w poniedziałek stuknie nam rok od ślubu Czas zdecydowanie za szybko mija!
Cześć dziewczyny! To już dzisiaaaj [emoji16] Nie mogę się doczekać aż zobaczę znów maluszka [emoji173]️
Tymczasem zmykam na zakupy, jutro robimy małego grilla rocznicowego, w poniedziałek stuknie nam rok od ślubu [emoji4] Czas zdecydowanie za szybko mija!
Dzien dobry! U mnie wczoraj bylo deszczowo, dzis poki co pochmurnie ale ma byc ladnie, ale tez mnie troche glowa boli. Nie wiem czy od pogody czy ze stresu - dzisiaj dlugo wyczekiwana wizytaJa szykuję się do pracy, słaby dzień głowa boli, troche mdli u mnie deszczowo
My 17 czerwca 3 rocznicęJa mam 15 czerwca 1 rocznicę ślubu