reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Super [emoji873] trzymamy kciuki za wizytę i czekamy na info [emoji173]

My na roczek zrobiliśmy też huczną imprezę [emoji1787] połączyliśmy rodzinę że znajomymi , było niczym drugie wesele [emoji16]

A w sierpniu u nas już 3 lata po ślubie [emoji4] bardzo szybko to leci [emoji3059]

My dziś 11+0 [emoji4] na te rozpoczęcie tygodnia posłuchałam sobie rano serduszka [emoji873]
Cześć dziewczyny! To już dzisiaaaj [emoji16] Nie mogę się doczekać aż zobaczę znów maluszka [emoji173]️

Tymczasem zmykam na zakupy, jutro robimy małego grilla rocznicowego, w poniedziałek stuknie nam rok od ślubu [emoji4] Czas zdecydowanie za szybko mija!

Ja szykuję się do pracy, słaby dzień głowa boli, troche mdli 😪 u mnie deszczowo:(
Dzien dobry! U mnie wczoraj bylo deszczowo, dzis poki co pochmurnie ale ma byc ladnie, ale tez mnie troche glowa boli. Nie wiem czy od pogody czy ze stresu - dzisiaj dlugo wyczekiwana wizyta 😅❤️

Milego dnia wszystkim!! 😘

Dzień dobry brzuchatki 😁 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! I czekam na same dobre wieści ;)
My wczoraj mieliśmy 9. rocznicę ślubu ale z uwagi na mój kiepski stan (wczoraj nawet z łóżka nie wstałam, cały dzień w piżamie...) przełożyliśmy świętowanie na inny termin. Ten mały dzidziol robi mi taką rewolucję ... Za 13 dni dowiemy się czy mały szogun czy mała rozrabiara tak fika 😁

reklama
Do góry