reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry brzuchatki 😁 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! I czekam na same dobre wieści ;)
My wczoraj mieliśmy 9. rocznicę ślubu ale z uwagi na mój kiepski stan (wczoraj nawet z łóżka nie wstałam, cały dzień w piżamie...) przełożyliśmy świętowanie na inny termin. Ten mały dzidziol robi mi taką rewolucję ... Za 13 dni dowiemy się czy mały szogun czy mała rozrabiara tak fika 😁
Tez dopiero 18 czerwca dowiem co się u mnie rozwija 🙂

Jejuś..jak ja Wam zazdroszczę tego, że już po wizytach prenatatalnych i że wszystko z bobaskami ok.🥰🥰☺☺ mnie stres nie opuszcza....boję się panicznie, że będą wady tak jak u Amelki. Chyba kolejny raz nie miałabym siły tego przechodzić. ...Ja już chcę by był 19-ty...... albo chociaż 15-ty bo wtedy wizyta u gin.

Cześć dziewczyny! To już dzisiaaaj 😁 Nie mogę się doczekać aż zobaczę znów maluszka ❤

Tymczasem zmykam na zakupy, jutro robimy małego grilla rocznicowego, w poniedziałek stuknie nam rok od ślubu 😊 Czas zdecydowanie za szybko mija!
Trzymam kciuki ✊ daj znać po wizycie. My mamy we wtorek 2 lata ale nic nie robimy z braku czasu, cały czas się z mężem mijamy ;( może kiedyś odbijemy to sobie podwójne :)

Trzymam kciuki za wizyty! Liczę na ciąg dalszy dobrych wieści ;)

@niemandin a dla Ciebie dodatkowo za pogodę!
U nas argamedon, cały tydzień ma padać, burze ;-( a jedziemy do rodziców się chwalić to liczyłam, ze z ich ogródków pokorzystam bo u siebie na razie nawet balkonu nie mam.

Trzymam kciuki za wizyty! Liczę na ciąg dalszy dobrych wieści ;)

@niemandin a dla Ciebie dodatkowo za pogodę!
U nas argamedon, cały tydzień ma padać, burze ;-( a jedziemy do rodziców się chwalić to liczyłam, ze z ich ogródków pokorzystam bo u siebie na razie nawet balkonu nie mam.

Dzięki! U nas ma być względnie, jesteśmy przygotowani w razie czego na siedzenie w domu, a grill się będzie robił na tarasie 😁 Mam jednak nadzieję, że pogoda będzie łaskawa :)

Byłam wczoraj u gina i bąbello już ma 68 mm 😍 mam 13+6 dziś, mdłości są dalej i dalej się czuję jak 💩 co do gorączki- nie przejmujcie się, ja mam też od początku ciąży 37 /37,3 i gin mi mówił ze to norma.
A ta długość pokrywa Ci sie z tygodniem ciąży wg OM?
Bo ja wczoraj mialam 13+5 a dzidzia juz 82mm. Tydzien temu na prenatalnych babka mi powiedziała ze wlasnie moje dziecko jest większe niż wynika z OM - wtedy mialam 69mm i 12+4 i termin porodu mi się wg niej przesunął na 29 listopada. A wczoraj z kolei moja gin nic mie mówiła i termin dalej 6 grudnia.

reklama
Mąż dzwonił do tej kliniki gdzie mam prenatalne i niestety nie dość, ze nie będzie mógł pójść ze mną to jeszcze nie nagrywają 😭 mogę sobie nagrać telefonem.

Jak mi przykro jest, do końca mialam nadzieje ;( bo to jednak tez pierwsze dziecko, chciałam żeby mógł zobaczyć, usłyszeć. A będzie siedział jak pachołek przed klinika.

Do góry