reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry brzuchatki 😁 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! I czekam na same dobre wieści ;)
My wczoraj mieliśmy 9. rocznicę ślubu ale z uwagi na mój kiepski stan (wczoraj nawet z łóżka nie wstałam, cały dzień w piżamie...) przełożyliśmy świętowanie na inny termin. Ten mały dzidziol robi mi taką rewolucję ... Za 13 dni dowiemy się czy mały szogun czy mała rozrabiara tak fika 😁
Tez dopiero 18 czerwca dowiem co się u mnie rozwija 🙂

Jejuś..jak ja Wam zazdroszczę tego, że już po wizytach prenatatalnych i że wszystko z bobaskami ok.🥰🥰☺☺ mnie stres nie opuszcza....boję się panicznie, że będą wady tak jak u Amelki. Chyba kolejny raz nie miałabym siły tego przechodzić. ...Ja już chcę by był 19-ty...... albo chociaż 15-ty bo wtedy wizyta u gin.

Cześć dziewczyny! To już dzisiaaaj 😁 Nie mogę się doczekać aż zobaczę znów maluszka ❤

Tymczasem zmykam na zakupy, jutro robimy małego grilla rocznicowego, w poniedziałek stuknie nam rok od ślubu 😊 Czas zdecydowanie za szybko mija!
Trzymam kciuki ✊ daj znać po wizycie. My mamy we wtorek 2 lata ale nic nie robimy z braku czasu, cały czas się z mężem mijamy ;( może kiedyś odbijemy to sobie podwójne :)

Trzymam kciuki za wizyty! Liczę na ciąg dalszy dobrych wieści ;)

@niemandin a dla Ciebie dodatkowo za pogodę!
U nas argamedon, cały tydzień ma padać, burze ;-( a jedziemy do rodziców się chwalić to liczyłam, ze z ich ogródków pokorzystam bo u siebie na razie nawet balkonu nie mam.

Trzymam kciuki za wizyty! Liczę na ciąg dalszy dobrych wieści ;)

@niemandin a dla Ciebie dodatkowo za pogodę!
U nas argamedon, cały tydzień ma padać, burze ;-( a jedziemy do rodziców się chwalić to liczyłam, ze z ich ogródków pokorzystam bo u siebie na razie nawet balkonu nie mam.

Dzięki! U nas ma być względnie, jesteśmy przygotowani w razie czego na siedzenie w domu, a grill się będzie robił na tarasie 😁 Mam jednak nadzieję, że pogoda będzie łaskawa :)

Byłam wczoraj u gina i bąbello już ma 68 mm 😍 mam 13+6 dziś, mdłości są dalej i dalej się czuję jak 💩 co do gorączki- nie przejmujcie się, ja mam też od początku ciąży 37 /37,3 i gin mi mówił ze to norma.
A ta długość pokrywa Ci sie z tygodniem ciąży wg OM?
Bo ja wczoraj mialam 13+5 a dzidzia juz 82mm. Tydzien temu na prenatalnych babka mi powiedziała ze wlasnie moje dziecko jest większe niż wynika z OM - wtedy mialam 69mm i 12+4 i termin porodu mi się wg niej przesunął na 29 listopada. A wczoraj z kolei moja gin nic mie mówiła i termin dalej 6 grudnia.

reklama
Mąż dzwonił do tej kliniki gdzie mam prenatalne i niestety nie dość, ze nie będzie mógł pójść ze mną to jeszcze nie nagrywają 😭 mogę sobie nagrać telefonem.

Jak mi przykro jest, do końca mialam nadzieje ;( bo to jednak tez pierwsze dziecko, chciałam żeby mógł zobaczyć, usłyszeć. A będzie siedział jak pachołek przed klinika.

Do góry