Akuku
Fanka BB :)
Musi mieć 3 różne procedury. Ma wpisane fizjo, si i logopedę. Si i logopedy jeszcze nie mieliśmy. A dzisiejsze zajęcia to się okazało, ,ze były pomyłka pani w rejestracji i poradnia nie będzie się mogła z nich rozliczyć bo były w ramach starego pakietu (wtedy mieliśmy tylko fizjo) a teraz weszliśmy na inny pakiet (fizjo+si+logopeda). Ale masz rację, będę pytać babki, która go prowadzi czy zamiast fizjo może mieć cokolwiek innego. Chociaż przypuszczam, że młody na każde zajęcia będzie źle reagował niestety.
Super wiadomości
Ja już po wizycie Bobo ma 9.3 cm serducho słyszałam, bije 146 uderzeń/min. Jeszcze nie jest to pewne na 100% ale mojej córeczce (wg prenatalnych) chyba zaczynają rosnąć jajka między nogami szkoda
Gdzieś widziałam takie zdjęcie porównawcze, że damskie narządy na początku wyglądają podobnie do męskich, więc nadzieja jest
Mojej znajomej córcia miala być chłopcem do do dnia porodu, sam ordynator robił ust w dniu porodu I odbierał poród, mówił że gdyby nie robił obu czynności to nie uwierzylby. Cora urodziła się że spuchnietymi Wargame sromowymi przez co wyglądała jakby miała jajka