reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Musi mieć 3 różne procedury. Ma wpisane fizjo, si i logopedę. Si i logopedy jeszcze nie mieliśmy. A dzisiejsze zajęcia to się okazało, ,ze były pomyłka pani w rejestracji i poradnia nie będzie się mogła z nich rozliczyć bo były w ramach starego pakietu (wtedy mieliśmy tylko fizjo) a teraz weszliśmy na inny pakiet (fizjo+si+logopeda). Ale masz rację, będę pytać babki, która go prowadzi czy zamiast fizjo może mieć cokolwiek innego. Chociaż przypuszczam, że młody na każde zajęcia będzie źle reagował niestety.

Super wiadomości 😍

Ja już po wizycie 😉 Bobo ma 9.3 cm :) serducho słyszałam, bije 146 uderzeń/min. Jeszcze nie jest to pewne na 100% ale mojej córeczce (wg prenatalnych) chyba zaczynają rosnąć jajka między nogami 🤷🙈 szkoda 😁😂

Super ❤️

Dlatego ja sceptycznie podchodzę do stwierdzenia mojego lekarza, że na prenatalnych będzie w stanie w 90 % oszacować płeć, wolę mimo wszystko poczekać z zakupami ubranek 😂

reklama
Też mnie dziś trochę z lewej strony tak jakby kuło, ale kochana podobno tam się wszystko rozciąga, a my panikary i dlatego każde kucie wujek Google [emoji2356][emoji86][emoji16]
Ja nie wiem co dziś za dzień, ale mnie też niepokoi kłucie z lewej strony, okolice jajnika albo trochę niżej, ciężko stwierdzić :/

Miałam dzisiaj tyle w planach, udało mi się pościerać trochę kurzy i ugotować zupę. Resztę odpuszczam, może jak trochę poleżę to przejdzie, mam nadzieję.

Hejka! Ja po prenatalnych :) Nie udało się zmierzyć kości nosowej, bo bobas się strasznie kręcił, ale poza tym wszystkie inne parametry ok, a ryzyko niskie :) Za tydzień zostanie uzupełnione to wynikami z krwi. No i prawdopodobnie chłopak ;)Zobacz załącznik 1128756
Ale slodkie zdjecie! Gratuluje zdrowego i pieknego bobasa ❤️ A ta kosc nosowa to jeszcze potem beda mierzyc, czy juz nie?
Musi mieć 3 różne procedury. Ma wpisane fizjo, si i logopedę. Si i logopedy jeszcze nie mieliśmy. A dzisiejsze zajęcia to się okazało, ,ze były pomyłka pani w rejestracji i poradnia nie będzie się mogła z nich rozliczyć bo były w ramach starego pakietu (wtedy mieliśmy tylko fizjo) a teraz weszliśmy na inny pakiet (fizjo+si+logopeda). Ale masz rację, będę pytać babki, która go prowadzi czy zamiast fizjo może mieć cokolwiek innego. Chociaż przypuszczam, że młody na każde zajęcia będzie źle reagował niestety.

Super wiadomości 😍

Ja już po wizycie 😉 Bobo ma 9.3 cm :) serducho słyszałam, bije 146 uderzeń/min. Jeszcze nie jest to pewne na 100% ale mojej córeczce (wg prenatalnych) chyba zaczynają rosnąć jajka między nogami 🤷🙈 szkoda 😁😂
Wow Twoje to juz gigant!! Super ❤️ Ciekawe co sie w koncu okaze 😂

Super ❤️

Dlatego ja sceptycznie podchodzę do stwierdzenia mojego lekarza, że na prenatalnych będzie w stanie w 90 % oszacować płeć, wolę mimo wszystko poczekać z zakupami ubranek 😂
Ja też nic nie kupuję jeszcze. Może jajca znikną albo to nie były one? 😂🙈 Poczekam az lekarz bedzie pewny na 100% a teraz nie byl ;)

Kolejny przystojniak nam rośnie [emoji173] gratulacje [emoji256][emoji873] dużo zdrówka dla Was [emoji3059]
Hejka! Ja po prenatalnych :) Nie udało się zmierzyć kości nosowej, bo bobas się strasznie kręcił, ale poza tym wszystkie inne parametry ok, a ryzyko niskie :) Za tydzień zostanie uzupełnione to wynikami z krwi. No i prawdopodobnie chłopak ;)Zobacz załącznik 1128756

reklama
Do góry