reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Musi mieć 3 różne procedury. Ma wpisane fizjo, si i logopedę. Si i logopedy jeszcze nie mieliśmy. A dzisiejsze zajęcia to się okazało, ,ze były pomyłka pani w rejestracji i poradnia nie będzie się mogła z nich rozliczyć bo były w ramach starego pakietu (wtedy mieliśmy tylko fizjo) a teraz weszliśmy na inny pakiet (fizjo+si+logopeda). Ale masz rację, będę pytać babki, która go prowadzi czy zamiast fizjo może mieć cokolwiek innego. Chociaż przypuszczam, że młody na każde zajęcia będzie źle reagował niestety.

Super wiadomości 😍

Ja już po wizycie 😉 Bobo ma 9.3 cm :) serducho słyszałam, bije 146 uderzeń/min. Jeszcze nie jest to pewne na 100% ale mojej córeczce (wg prenatalnych) chyba zaczynają rosnąć jajka między nogami 🤷🙈 szkoda 😁😂

Super ❤️

Dlatego ja sceptycznie podchodzę do stwierdzenia mojego lekarza, że na prenatalnych będzie w stanie w 90 % oszacować płeć, wolę mimo wszystko poczekać z zakupami ubranek 😂

reklama
Też mnie dziś trochę z lewej strony tak jakby kuło, ale kochana podobno tam się wszystko rozciąga, a my panikary i dlatego każde kucie wujek Google [emoji2356][emoji86][emoji16]
Ja nie wiem co dziś za dzień, ale mnie też niepokoi kłucie z lewej strony, okolice jajnika albo trochę niżej, ciężko stwierdzić :/

Miałam dzisiaj tyle w planach, udało mi się pościerać trochę kurzy i ugotować zupę. Resztę odpuszczam, może jak trochę poleżę to przejdzie, mam nadzieję.

Hejka! Ja po prenatalnych :) Nie udało się zmierzyć kości nosowej, bo bobas się strasznie kręcił, ale poza tym wszystkie inne parametry ok, a ryzyko niskie :) Za tydzień zostanie uzupełnione to wynikami z krwi. No i prawdopodobnie chłopak ;)Zobacz załącznik 1128756
Ale slodkie zdjecie! Gratuluje zdrowego i pieknego bobasa ❤️ A ta kosc nosowa to jeszcze potem beda mierzyc, czy juz nie?
Musi mieć 3 różne procedury. Ma wpisane fizjo, si i logopedę. Si i logopedy jeszcze nie mieliśmy. A dzisiejsze zajęcia to się okazało, ,ze były pomyłka pani w rejestracji i poradnia nie będzie się mogła z nich rozliczyć bo były w ramach starego pakietu (wtedy mieliśmy tylko fizjo) a teraz weszliśmy na inny pakiet (fizjo+si+logopeda). Ale masz rację, będę pytać babki, która go prowadzi czy zamiast fizjo może mieć cokolwiek innego. Chociaż przypuszczam, że młody na każde zajęcia będzie źle reagował niestety.

Super wiadomości 😍

Ja już po wizycie 😉 Bobo ma 9.3 cm :) serducho słyszałam, bije 146 uderzeń/min. Jeszcze nie jest to pewne na 100% ale mojej córeczce (wg prenatalnych) chyba zaczynają rosnąć jajka między nogami 🤷🙈 szkoda 😁😂
Wow Twoje to juz gigant!! Super ❤️ Ciekawe co sie w koncu okaze 😂

Super ❤️

Dlatego ja sceptycznie podchodzę do stwierdzenia mojego lekarza, że na prenatalnych będzie w stanie w 90 % oszacować płeć, wolę mimo wszystko poczekać z zakupami ubranek 😂
Ja też nic nie kupuję jeszcze. Może jajca znikną albo to nie były one? 😂🙈 Poczekam az lekarz bedzie pewny na 100% a teraz nie byl ;)

Kolejny przystojniak nam rośnie [emoji173] gratulacje [emoji256][emoji873] dużo zdrówka dla Was [emoji3059]
Hejka! Ja po prenatalnych :) Nie udało się zmierzyć kości nosowej, bo bobas się strasznie kręcił, ale poza tym wszystkie inne parametry ok, a ryzyko niskie :) Za tydzień zostanie uzupełnione to wynikami z krwi. No i prawdopodobnie chłopak ;)Zobacz załącznik 1128756

reklama
Do góry