reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Wróciłam cała i zdrowa [emoji3059]
I mały ludź też [emoji106][emoji16]
Serducho bije [emoji3590] Pani doktor mówi, ze troszkę za szybko (175) ale czasami podobno w pierwszym trymestrze tak bywa i mam się nie martwić póki co.

Człowieczek ma 3,2 cm [emoji846]
A oto homo sapiens w wersji mini [emoji12]

Teraz trochę mniej stresu... aż do prenatalnych [emoji4]
IMG_20200603_132015.jpeg

Serducho bije [emoji3590] Pani doktor mówi, ze troszkę za szybko (175) ale czasami podobno w pierwszym trymestrze tak bywa i mam się nie martwić póki co.

Teraz trochę mniej stresu... aż do prenatalnych [emoji4]Zobacz załącznik 1128211
Wspaniale! Gratuluje, ciesze sie ze wszystko dobrze ❤️ Mi tez sie wydaje, ze mojemu szybko bije serducho, przynajmniej z tego co dam rade wyliczyc z detektora, ciekawe co mi powiedza na usg.

Teraz trochę mniej stresu... aż do prenatalnych [emoji4]Zobacz załącznik 1128211
Ale bobo! Gratulacje kochana ❤️ niech rośnie pieknie ❤️

@Ragda no cudny ten Twój syneczek :)
@EvilDesiree piękne wieści! Oby tak dalej:)
Śliczne macie te fotki dziewczyny :)

Ja właśnie wróciłam od koleżanki, pojechałam wieś obok żeby się nasi chłopcy razem pobawili, oczywiście jechałam na pustym żołądku bo nic się nie przyjęło, przy okazji oddala mi pożyczone jej na czas ciąży opaski uciskowe na nadgarstki Sea Band i zalozylam od razu i powiem Wam że przyniosły ulgę :) nawet małą porcję obiadu właśnie zjadłam :)

reklama
Do góry