Nie wiadomo, w wypisie mam przyczyne nie znaną, ostatnio jak rozmawiałam z moją gin mówiła mi że mogło być tak że w zębach zaczynał się już jakiś stan zapalny wtedy ale nie dawał o sobie jeszcze znać, mogła być też jakaś infekcja np w pochwie która nie wykryl ginekolog. Powiem Ci że do tej pory zadaje sobie pytanie co się stało i czy mogłam temu zapobiec. Podstawowe badania zlecane przez gina były w normie. Pytałam o to lekarzy jak lezalam na Ligocie w Katowicach już po odejściu wód i powiedziano mi że czasami badania mogą nie wykryć nicA w pierwszej ciąży też chodziło o zęby?
reklama
Asia Kasia
Fanka BB :)
To samo mi mówiły w tym samym szpitaluNie wiadomo, w wypisie mam przyczyne nie znaną, ostatnio jak rozmawiałam z moją gin mówiła mi że mogło być tak że w zębach zaczynał się już jakiś stan zapalny wtedy ale nie dawał o sobie jeszcze znać, mogła być też jakaś infekcja np w pochwie która nie wykryl ginekolog. Powiem Ci że do tej pory zadaje sobie pytanie co się stało i czy mogłam temu zapobiec. Podstawowe badania zlecane przez gina były w normie. Pytałam o to lekarzy jak lezalam na Ligocie w Katowicach już po odejściu wód i powiedziano mi że czasami badania mogą nie wykryć nic
Ragda
Ciekawe która pierwsza da znać wyniki dopiero około 17/18
Ja tez na 11:20Na 11:20
Dolvit
Mialam
Miałam 2 poronienia, dostałam już na dzień dobryMiałaś jakieś krwawienia albo plemienia?
EvilDesiree
Pewnie wejdę dopiero ok. 13.00 jak zwykle [emoji13]Ciekawe która pierwsza da znać [emoji23][emoji23][emoji7] wyniki dopiero około 17/18 [emoji4]
Bada długo zawsze...ale za to jest dokładna [emoji106]
Karanga
Zagluszam mdłości chrupkami kukurydzianymi skubniętymi chłopcom, na leżąco... Oby się przyjęły. Wstawiłam nawet sama rosołek i się pichci. Trzymam kciuki za wizyty i czekam na same dobre wieści, dzisiaj ich bardzo potrzebuje bo od wczoraj moja głowa tworzy okropne wizje bo mnie zabolało mocno w podbrzuszu z lewej strony przy okazji odkaszlniecia ma wymioty, aż zawylam z bólu :/ a do tego mam zakwasy na brzuchu od wymiotowania. Także muszę głowę dobrze nastroić Waszymi dobrymi fluidami z wizyt
Zagluszam mdłości chrupkami kukurydzianymi skubniętymi chłopcom, na leżąco... Oby się przyjęły. Wstawiłam nawet sama rosołek i się pichci. Trzymam kciuki za wizyty i czekam na same dobre wieści, dzisiaj ich bardzo potrzebuje bo od wczoraj moja głowa tworzy okropne wizje bo mnie zabolało mocno w podbrzuszu z lewej strony przy okazji odkaszlniecia ma wymioty, aż zawylam z bólu :/ a do tego mam zakwasy na brzuchu od wymiotowania. Także muszę głowę dobrze nastroić Waszymi dobrymi fluidami z wizyt
Jejku dziewczyny ja Wam współczuję tych wymiotów... ja zarówno w dwóch poprzednich ciążach jak i tej żadnych mdłości, złego samopoczucia fizycznego, za to apetyt mega ! I w sumie dobrze, bo jak tu pracować jak człowiek się źle czuje ..i jak w ogóle funkcjonować ??
Mam nadzieję, ze tak jak poprzednio pociągnę w pracy do samego końca mianowicie do listopada.taki mam zacny plan.
Patrycjaaa97
Pewnie wejdę dopiero ok. 13.00 jak zwykle [emoji13]
Bada długo zawsze...ale za to jest dokładna [emoji106]
Ja też zawsze około godziny opóźnienia, więc zobaczymy
Moje crp było wysokie od 8 tyg ciąży do 28 tyg czyli do tego momentu aż nie znaleźli przyczyny który ząb dodam że leczyłam zęby przez ten okres w ciąży więc trochę ich było. Ja miałam crp od 40 w zwyz także sporezadecydowano o CC, mój dentysta też prosił o ewentualne pozwolenie na wyrwanie gdyby bardzo mi dokuczały te dwa zęby a nie mógł by nic zrobić, muszę dotrzymać do prenatalnych inaczej wcześniej wyrywamy. Jakie crp miałaś przy tym zębie w ciąży?
[/QUOTE]
Kurcze to też duże w sumie prawie dwukrotnie wyższe od mojego, słyszałam że kobitki miały nawet ponad 100 a z jakiego miasta jesteś ?
reklama
Asia Kasia
Tychy oj wysokie i żaden antybiotyk nie dał rady go zbic crp spadło po wyrwaniu tej.8.