reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Jest to białko c-reaktywne. Podwyższone crp wskazuje na jakiś stan zapalny, infekcję w organizmie ale nigdy nie określa gdzie ten stan zapalny jest u mnie prawdopodobnie chodzi o zęby
Rozumiem nawet nie wiedziałam ze coś takiego jest 🤦🏼‍♀️ Kurczę no to rzeczywiście musisz znalez dobrego stomatologa

Wlasnie mnie pociagnelo na wymioty 🙈 boje sie.....jestem taka bez sił, dusze sie w tej masce...masakra jakas
Na Towim miejscu wzięłabym teraz zaświadczenie od lekarza ze ciężko Ci się oddycha w maseczce i żebyś nie musiała nosić. Ja tez się w maseczce dusze u lekarza ledwo wytrzymuje. Ale ogólnie mi zawsze serducho szybko bije i teraz w ciąży to już w ogóle. Nie dałabym rady 8 h w maseczce. Podobno lekarz bez problemu może takie zaświadczenie wypisać.

reklama
zadecydowano o CC, mój dentysta też prosił o ewentualne pozwolenie na wyrwanie gdyby bardzo mi dokuczały te dwa zęby a nie mógł by nic zrobić, muszę dotrzymać do prenatalnych inaczej wcześniej wyrywamy. Jakie crp miałaś przy tym zębie w ciąży?
[/QUOTE]
Moje crp było wysokie od 8 tyg ciąży do 28 tyg czyli do tego momentu aż nie znaleźli przyczyny który ząb dodam że leczyłam zęby przez ten okres w ciąży więc trochę ich było. Ja miałam crp od 40 w zwyz także spore

Do góry