martini6
Fanka BB :)
Ja tez chodze o 22 i śpię do 9Mąż na delegacji.. Dzwoni o 10 czy cos sie stalo, ze jeszcze sie nie odezwałam a ja spalam jak zabita mam spanie jak nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez chodze o 22 i śpię do 9Mąż na delegacji.. Dzwoni o 10 czy cos sie stalo, ze jeszcze sie nie odezwałam a ja spalam jak zabita mam spanie jak nie wiem
Oddzielne ze względu na przedwczesny poród w pierwszej ciąży.Chyba myślą, że mnie zwolnili poki co wiec nie pytają
To juz jutrooo na którą masz?
Trzymam kciuki za wizyte ❤❤
Mialas oddzielnie zlecane to crp? Czy w morfologi krwi? Bo tak patrze na swoją i nigdzie nie mam crp
Jest to białko c-reaktywne. Podwyższone crp wskazuje na jakiś stan zapalny, infekcję w organizmie ale nigdy nie określa gdzie ten stan zapalny jest u mnie prawdopodobnie chodzi o zębyMam głupie pytanie ale co to jest crp ?
Wlasnie mnie pociagnelo na wymioty boje sie.....jestem taka bez sił, dusze sie w tej masce...masakra jakasPowodzonka na kursie i dasz radę spokojnie główka do góry
Tak ja biorę 2*1,5 tabletki na dzieńBierze ktoras z was duphostan?
Rozumiem nawet nie wiedziałam ze coś takiego jest Kurczę no to rzeczywiście musisz znalez dobrego stomatologaJest to białko c-reaktywne. Podwyższone crp wskazuje na jakiś stan zapalny, infekcję w organizmie ale nigdy nie określa gdzie ten stan zapalny jest u mnie prawdopodobnie chodzi o zęby
Działo się coś ze dostałaś te tabletki?Tak ja biorę 2*1,5 tabletki na dzień
Na Towim miejscu wzięłabym teraz zaświadczenie od lekarza ze ciężko Ci się oddycha w maseczce i żebyś nie musiała nosić. Ja tez się w maseczce dusze u lekarza ledwo wytrzymuje. Ale ogólnie mi zawsze serducho szybko bije i teraz w ciąży to już w ogóle. Nie dałabym rady 8 h w maseczce. Podobno lekarz bez problemu może takie zaświadczenie wypisać.Wlasnie mnie pociagnelo na wymioty boje sie.....jestem taka bez sił, dusze sie w tej masce...masakra jakas
Nie ja z powodu wcześniejszego poronienia w tej ciąży od początku biorę ale mówił że od 16 tygodnia będziemy go wycofywacDziało się coś ze dostałaś te tabletki?