Ja biorę 2x1 tab. Od samego początku ze względu na wcześniejsze poronienieBierze ktoras z was duphostan?
reklama
Patrycjaaa97
Fanka BB :)
Piękna ja mam jutro o 11.30 - to będziemy się niecierpliwić razem [emoji106]
Trzymam kciuki za wyniki badań [emoji3590]
Ciekawe która pierwsza da znać wyniki dopiero około 17/18
Dolvit
Ja
2xdziennieBierze ktoras z was duphostan?
Patrycjaaa97
Chyba myślą, że mnie zwolnili poki co wiec nie pytają
To juz jutrooo na którą masz?
Trzymam kciuki za wizyte ❤❤
Mialas oddzielnie zlecane to crp? Czy w morfologi krwi? Bo tak patrze na swoją i nigdzie nie mam crp
Na 11:20
Patrycjaaa97
Bierze ktoras z was duphostan?
Ja biore
Madzialena8787
Miałaś jakieś krwawienia albo plemienia?Ja
2xdziennie
Madzialena8787
Miałaś jakieś krwawienia albo plemienia?Ja biore
Patrycjaaa97
Jest to białko c-reaktywne. Podwyższone crp wskazuje na jakiś stan zapalny, infekcję w organizmie ale nigdy nie określa gdzie ten stan zapalny jest u mnie prawdopodobnie chodzi o zęby
A w pierwszej ciąży też chodziło o zęby?
Patrycjaaa97
Miałaś jakieś krwawienia albo plemienia?
Tak, dzień po Pierwszej wizycie czyli 24.04 delikatnie plamiłam na brązowo. Od tamtej pory biorę 2x1, plamienia już się nie powtórzyły. Mam nadzieję, że jutro mi odstawi
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Na szczescie w klasie mozemy zdjac ale duszno tu i tak...powiedzialam jednej babce ze w ciazy jestem bo sie pytala czemu siedze na korytarzu na podlodze a ja nie mialam sily stac i takim sposobem wiedza juz wszyscy chca mi dawac jedzenie, ustępowac miejsca, pytaja sie czy okno otworzyc albo nawet chca otwierac za mnie haahha i mowią że to nasz bejbi uczeńNa Towim miejscu wzięłabym teraz zaświadczenie od lekarza ze ciężko Ci się oddycha w maseczce i żebyś nie musiała nosić. Ja tez się w maseczce dusze u lekarza ledwo wytrzymuje. Ale ogólnie mi zawsze serducho szybko bije i teraz w ciąży to już w ogóle. Nie dałabym rady 8 h w maseczce. Podobno lekarz bez problemu może takie zaświadczenie wypisać.