reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja jak pytam moja co u niej to mowi ze nic. Pytam co sie nic nie odezwiesz a ona bo nie mamy o czym gadacNo moja ze mną gada tzn bardziej ja zagaduje, pytam jak dziecko,jak się ona czuje..no bo czemu mam nie pytać? To że ma głupia matke to nie jego wina ale super kontaktu też raczej nie mamy
L
Lebkuchen_mum
Gość
No z nia cos jest nie tak i to widac no ale coz... poprawilas mi troche humor ta ospowiedziaBrzmi jakby miała bardzo niskie poczucie własnej wartości i chciałaby być w centrum uwagi, albo jakby Tobie spelanialy się jej marzenia. Nie ma co się przejmować. Ciesz się swoim szczęściem i nie daj manipulować swoimi emocjami innym Mój ex narzeczony np. jak urodziła się moja siostrzenica to był zazdrosny, ze więcej uwagi poświęcam jej niż jemu, wiec jak widać są i większe zje*** Ściskam.
Angelika22
Fanka BB :)
Akuku
Czekam na badanie krwi. Płyn markowy 1.7 wiec w normie, kość nosowa ok.
Bejbis ma 6.18cm
Z ust wychodzi 12t4d (Ja wlansie między 12t.3d A 12t4d mam w aplikacjach) termin na 7.12
Babka od usg jakas nie miła byla.
No i chyba są widelki co myślicie? 3 dziolcha ? I będziemy mieć po równo
Bejbis ma 6.18cm
Z ust wychodzi 12t4d (Ja wlansie między 12t.3d A 12t4d mam w aplikacjach) termin na 7.12
Babka od usg jakas nie miła byla.
No i chyba są widelki co myślicie? 3 dziolcha ? I będziemy mieć po równo
Super! No ze bedzie dziewuszka to przeciez bylo wiadomo! Ale jedna?Bejbis.. chyba dziolszka?
Sliczny gratuluje!!Dziewczyny mój bobas 8+5
reklama
Karanga
No cudnie! Gratuluję tak jak chciałaśBejbis.. chyba dziolszka?