reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny mój bobas :) 8+5
Gratulacje ❤️
Czekam na badanie krwi. Płyn markowy 1.7 wiec w normie, kość nosowa ok.

Bejbis ma 6.18cm
Z ust wychodzi 12t4d (Ja wlansie między 12t.3d A 12t4d mam w aplikacjach) termin na 7.12

Babka od usg jakas nie miła byla.

No i chyba są widelki:) co myślicie? 3 dziolcha ? I będziemy mieć po równo :D
Wedlug mnie dziewczynka :D
Super! Mega sie ciesze 😍❤️

Dziewczyny a może by zrobić tabelke z nami wszystkimi?
coś w tym stylu
tylko musiałaby to ogarnąć jakaś laseczka,która jest tu często i da sobie z tym rade ;-)
Osobno założyć wątek z wizytami-najlepiej bez komentarzy oraz wątek zakupowy-na tym ogólnym wszystko szybko ginie iciężko potem znaleść...

Dziewczyny a macie czasami takie kłucia w pochwie nawet nie wiem jak to określić, nie chodzi mi o skurcze szyjki tylko tak jakby kłucia w ściankach pochwy? Nie bolesne ale odczuwalne? Jestem w 12+5 i tak od wczoraj odczuwam co jakiś czas

No tak. Ale to jednak jest strasznie przykre. Tobie tez pewnie bylo jak siostra twoja tak mowila. Moja nie chce ani z rodzina przyjechac na wakacje do mnie ani nawet nie chce ze mna popisac wiadomosci co tam jak tam [emoji25] to jednak moja siostra a zachowuje sie jak obca osoba
To jest naprawdę przykre [emoji3064] w końcu rodzeństwo to jedne z najbliższych osób...

Moja siostra jest ode mnie 7 lat starsza i choć czasami z racji starszeństwa traktuje mnie nadal jak małe dziecko heheh to zawsze możemy na siebie liczyć. I była drugą osobą po moim mężu, która dowiedziała się o ciąży. I ma straszny ubaw ze mnie [emoji12]

Wiem, ale w ulotce jest dosyć kategorycznie napisane żeby nie stosować w ciąży i nie stosować przy niedoczynności tarczycy :( chyba już więcej nie będę ich brać :( dzisiaj był trzeci raz jak wzięłam 1/4 dawki dziennej przepisanej przez lekarza i chyba z uwagi na mój spokój psychiczny nie wezmę więcej.
Kurczę a pytałaś lekarza czemu tak jest napisane w ulotce i czy masz się martwić ? Tez bym chyba nie brała jak by tak było napisane :(

reklama
Kurczę a pytałaś lekarza czemu tak jest napisane w ulotce i czy masz się martwić ? Tez bym chyba nie brała jak by tak było napisane :(
Właśnie się dopytam na następnej telewizycie i poproszę o wypisanie recepty na Diphergan który brałam w ciążach z chłopcami. Bo u mnie to się raczej nie zanosi na to że wymioty mina z pierwszym trymestrem.

Do góry