LadyNegra
Fanka BB :)
U mnie 1:831, a skorygowane 1:4897Dziewczyny te które już po prenatalnych i pappa , jakie wyszło Wam ryzyko trisomi 21?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 1:831, a skorygowane 1:4897Dziewczyny te które już po prenatalnych i pappa , jakie wyszło Wam ryzyko trisomi 21?
Kurczę nie mam pojęcia bo ja dziś robiłam PAPPA i usg i wyniki z krwi dopiero za tydzień mam mieć z opisem lekarza70,0mm
Według lekarza w usg wszystko jest prawidłowe, tak sobie myślę ze może jednak robi różnicę jak się robi test pappa z krwi tydzień szybciej...
Mnie ciagle bola plecy to ponoc normalneDziewczyny, macie tak ze jak chodzicie to bola was plecy tak nisko nad pupa? Od 3 dni coraz mocniej mnie tak boli. Dzisiaj doszlo podbrzusze i juz mam okropne mysli. Takie bole mialam zazwyczaj drugiego dnia miesiaczki.. Plamien nie mam. Dzisiaj mam 10+5
Ale sie mega ciesze! Caly czas czekalam na Twoje wieści gratulacje! I cudownie ze córeczkaNo i ja się w końcu pochwale moja kruszynka ❤ Mamy prawie 7 cm (6,8) dziś 13 równy tydzień wiec jutro wkraczamy w 14 wow wszystko prawidłowo na usg prenatalnym żadnych uwag zdrowa dzidzia. Najważniejsze, ze krwiak się całkowicie wchłonął juuupi nie ma po nim śladu mąż nie mógł wejść ze mną niestety ale całe usg dostałam na pendrivie wiec widzieli już rodzice no i mąż również cudowny filmik jak wszystko mierzył lekarz i jak cudownie podskakiwała i kopała bo.... prawdodpobnie dziewczynka
Dziękuje kochanaMnie ciagle bola plecy to ponoc normalne
Ale sie mega ciesze! Caly czas czekalam na Twoje wieści gratulacje! I cudownie ze córeczka
Pięknie, serdeczne gratulacje
Ja mam okropne bóle lędźwi. Najgorzej jak troche pochodze albo posiedze. Jak leże idzie przezyc. Lekarz mowi ze tak moze byc na bol brzucha wez nospeDziewczyny, macie tak ze jak chodzicie to bola was plecy tak nisko nad pupa? Od 3 dni coraz mocniej mnie tak boli. Dzisiaj doszlo podbrzusze i juz mam okropne mysli. Takie bole mialam zazwyczaj drugiego dnia miesiaczki.. Plamien nie mam. Dzisiaj mam 10+5
Witamy w naszych skromnych progach rozgosc sięWitam śledzę Wasze forum od kilku dnia i postanowiłam się przyłączyć, mam nadzieję, że zostanę przyjęta mój termin porodu wypada na 7.12. Pozdrawiam
Wyślij mi przepis jak mozeszJa dzisiaj zrobiłam zupę z botwinki, pomidorów i soczewicy
No to super wiadomości fajnie, że chłopaki też zadowoleniWczoraj miałam prenatalne, i lekarz już potwierdził płeć zdrowy chłopiec wszystkie parametry ok. Także będziemy mieć 3 syna, bardzo się cieszę chłopcy również, stwierdzili ,że jak będzie siostra nie będę się z nią bawić
Zdecydowanie potrzebuje więcej snu i odpoczynku ale mam już synka, który mi nie daje odpocząć ani się wyspaćCześć dziewczyny
Ja dzisiaj pospalam.. Mam takie spanie w tej ciąży, ze szok.. Wstalam 9:30 i chetnie bym poszla nadal.. a tu pranie.. Obiad
Samo sie nie zrobi
Macie tak, ze teraz jestescie mniej produktywne? Ja potrafilam o 8 jechac do pracy.. Konczyc o 18.. Jechac na zakupy.. Wracac.. Gotować obiad o 20 na nastepny dzien i jeszcze ogladac film, nastawiać pranie albo prasowac w trakcie filmu.. A teraz? Tylko bym leżała...
No widzisz, to niepotrzebnie się martwiłas cieszę się, że wszystko okJeatem po usg, żyję, cycki w porządku, lekarz kazał się nie stresować, bo to podobno powoduje przyrost prolaktyny Niestety jestem straszną panikarą, jeśli o zdrowie chodzi, mimo że zawsze okazuje się, że niepotrzebnie. Nigdy się nie nauczę
GratulujęWróciłam z badań prenatalnych nasze maleństwo szybko rośnie bo dziś miało być 11+3, a okazało się że jest 12+2 całe 5,4cm szczęścia, zdrowa dzidzia i ryzyko wad bardzo małe
i... na 80% dziewczynka!!!
Pierwszy raz aż tak się wzruszyłam kiedy już wiem że wszystko jest dobrze i jeśli nic jej nie wyrośnie to czekamy na Mała Księżniczkę
Zazdroszczę. Mój z kolei od urodzenia nienawidzi zdjęć. Odkąd nauczyl się przemieszczać to się odwraca i ucieka także mam mało ładnych zdjec z synkiem bo jak chce się ustawić to on się odwraca i tyle go widzieli :/Ciekawa jestem kiedy mój synek przestanie lubić zdjęcia narazie od "urodzenia" chętnie pozuje, dzisiaj kończy 3 lata i 4 miesiące
Będziemy trzymać kciukiHej Dziewczyny.Jutro mam wizytę u ginekologa... jakoś tak się stresuje bo dawno nie bylam(takie mam wrażenie)a byłam 20kietnia.Mam nadzieję ze bd wszytko dobrze.
Od czasu do czasu mnie też tak boli.Dziewczyny, macie tak ze jak chodzicie to bola was plecy tak nisko nad pupa? Od 3 dni coraz mocniej mnie tak boli. Dzisiaj doszlo podbrzusze i juz mam okropne mysli. Takie bole mialam zazwyczaj drugiego dnia miesiaczki.. Plamien nie mam. Dzisiaj mam 10+5
Gratuluje ale już dużą dziewczynkaNo i ja się w końcu pochwale moja kruszynka Mamy prawie 7 cm (6,8) dziś 13 równy tydzień wiec jutro wkraczamy w 14 wow wszystko prawidłowo na usg prenatalnym żadnych uwag zdrowa dzidzia. Najważniejsze, ze krwiak się całkowicie wchłonął juuupi nie ma po nim śladu mąż nie mógł wejść ze mną niestety ale całe usg dostałam na pendrivie wiec widzieli już rodzice no i mąż również cudowny filmik jak wszystko mierzył lekarz i jak cudownie podskakiwała i kopała bo.... prawdodpobnie dziewczynka